«Γονάτισε» μέχρι και ο Adam: Το βίντεο του DARK που… εξηγεί πολλά

«Γονάτισε» μέχρι και ο Adam: Το βίντεο του DARK που... εξηγεί πολλά

Καιρός ήταν να το δούμε...

Ήταν το απόλυτο τηλεοπτικό μυστήριο. Αυτό που μας… έκαιγε το κεφάλι την τελευταία τετραετία, αναγκάζοντάς μας να γκουγκλάρουμε συνεχώς θεωρίες, να κάνουμε (επιπέδου δημοτικού) διατριβή στον Αϊνστάιν και τον Νίτσε, να χάνουμε- και μετά να ξαναβρίσκουμε σπιοραδικά- τον μπούσουλα με τα ταξίδια στον χρόνο και, στο μεσοδιάστημα, ν’ απολαμβάνουμε το ταξίδι στο 1880, από κει στο 1910, μετά το 1951, το 1986, το 2019, το 2052 και πάλι από την αρχή.

Ο λόγος, φυσικά, για το υπέροχα λαβυρινθώδες Dark του Netflix που μας κράτησε συντροφιά τα τελευταία χρόνια και έκαψε μεγάλο μέρος των εγκεφαλικών μας κυττάρων.

Η γερμανική σειρά με την σκοτεινή ατμόσφαιρα που πραγματεύεται τα ταξίδια στον χωροχρόνο έριξε αυλαία (τουλάχιστον σύμφωνα με τους δημιουργούς του, αν και ποτέ δεν ξέρεις…) πριν λίγες μέρες μέσω της δημοφιλούς πλατφόρμας, με την προβολή του τρίτου και τελευταίου κύκλου να κερδίζει τις εντυπώσεις.

Το όλο στόρι ολοκληρώθηκε κάτι παραπάνω από ικανοποιητικά (τουλάχιστον στον τομέα της επεξήγησης, αν και κούρασε ελαφρώς στην πορεία), με την τελευταία σκηνή ν’ αποτελεί κλείσιμο του ματιού κι ένα μεγάλο “What if…?” να μας τριβελίζει το μυαλό.

Ωστόσο, τόσο καιρό, κάτι έλειπε. Ένα βίντεο που θα έριχνε φως στα «αρραγή» σκοτάδια του Dark, εκεί που οι πρωταγωνιστές ήταν πιο σοβαρή κι από την αγέλαστο πέτρα και η ατμόσφαιρα σχεδόν ασήκωτη.

Και, έστω και με μικρή καθυστέρηση, η επιθυμία μας έγινε πραγματικότητα: τα bloopers από τα γυρίσματα της σειράς ήρθαν στο φως και δείχνουν ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο για όλους τους συντελεστές.

Δείτε παρακάτω το Βίντεν στα… καλύτερά του:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DARK | Netflix DE (@dark_netflix) στις

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.