Ο Μητσοτάκης απαντά για ανασχηματισμό, εκλογές

Ανακοινώνονται: Αυτά είναι 4 τα πρώτα μέτρα που χαλαρώνουν στις 4 Μαΐου

Όλα όσα αποκάλυψε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη.

Διάφορα σενάρια έχουν κυκλοφορήσει στο πολιτικό σκηνικό. Μετά την κρίση του κορωνοϊού ήρθαν στο προσκήνιο τόσο τα σενάρια πρόωρων εκλογών αλλά και ανασχηματισμού. Μέχρι στιγμής κυβερνητικά στελέχη δεν έχουν απαντήσει με σαφήνεια.

Για ίσως φορά ο Κυριάκος Μητσοτάκης πήρε θέση σε όσα ακούγονται. Ο Πρωθυπουργός σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στον ΣΚΑΪ έδωσε τέλος στα όποια σενάρια εκλογών. Όπως ανέφερε δεν έχει πρόθεση να οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές.

Επεσήμανε μάλιστα ότι θα ήταν πολιτικά ανέντιμο να γίνουν εκλογές επειδή έχει πολιτικό κεφάλαιο.

Ο πρωθυπουργός ήταν ξεκάθαρος όσον αφορά τα σενάρια ανασχηματισμού τονίζοντας ότι θα γίνουν αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα.

Ωστόσο συμπλήρωσε ότι δεν είναι ακόμη η ώρα. Σχολίασε μάλιστα ότι όταν θα έρθει εκείνη η στιγμή θα το ανακοινώσει ο ίδιος.

Όπως είπε, η περίοδος του κορωνοϊού ήταν ένα μάθημα ότι τα πρόσωπα κάνουν τη διαφορά και ότι όταν κρίνει ο ίδιος ότι πρέπει να γίνουν διορθωτικές κινήσεις, θα γίνουν.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης χαρακτήρισε το κλείσιμο της χώρας λόγω κορωνοϊού την πιο δύσκολη που έχει κληθεί να λάβει. Όσον αφορά τα λάθη που έχουν γίνει τους 12 μήνες διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας: «ο καθένας κάνει ανά πάσα στιγμή την αυτοκριτική του και έχουμε αποδείξει ότι μαθαίνουμε από τα λάθη μας, δεν διστάζουμε να τα αναγνωρίσουμε κι να τα διορθώσουμε».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.