Το La Casa de Papel «πάει» Ελλάδα: Τόκιο, πόσα θες να μας τρελάνεις;

Το La Casa de Papel «πάει» Ελλάδα: Τόκιο, πόσα θες να μας τρελάνεις;

Η Τόκιο τρελαίνει τους Έλληνες ακόλουθούς της.

Μία από τις πιο αναγνωρίσιμες και αγαπημένες ηθοποιούς παγκοσμίως τα τελευταία χρόνια είναι η Ούρσουλα Κορμπερό η οποία εξαργυρώνει την φήμη και την επιτυχία της συμμετοχής της ως εκρηκτική Tokyo στην ισπανική επιτυχία Casa De Papel που προβάλλεται στο Netflix.

Η Ισπανίδα έχει εκατοντάδες χιλιάδες φίλων και στην Ελλάδα και η ίδια στην τελευταία της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έκανε την καλύτερη διαφήμιση στην Ελλάδα.

Η ηθοποιός στον λογαριασμό της, ο οποίος αριθμεί πάνω από 20 εκατομμύρια, όχι απλά ανέβασε φωτογραφίες της ντυμένη σε αρχαιοελληνικό στυλ, με χτένισμα, ρούχα και κοσμήματα να θυμίζουν αρχαία Ελληνίδα, αλλά πρόσθεσε γραμμένο στα ελληνικά την φράση «Χορεύω twerk μόνη».

Tα σχόλια των Ελλήνων που ακολούθησαν ήταν τουλάχιστον εγκωμιαστικά και η ανάρτηση σε μία μόλις ημέρα έχει ξεπεράσει τα 2.700.000 like.

H Iσπανίδα κατάφερε να κερδίσει ακόμα περισσότερο την αγάπη των Ελλήνων ακόλουθών της με αυτή την ανάρτηση, με το κοινό της να περιμένει την επόμενη σεζόν του Casa De Papel με αγωνία.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Χορεύω twerk μόνη ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Úrsula Corberó ? (@ursulolita) στις

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.