Η απάντηση της Όλγας Κεφαλογιάννη…

Η απάντηση της Όλγας Κεφαλογιάννη...

Γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος

Ήταν ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της Νέας Δημοκρατίας. Η απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη να μην την συμπεριλάβει στην κυβέρνηση, σχολιάστηκε πολύ και από πολλούς.

Η ίδια δεν απάντησε, δεν σχολίασε την απόφαση του πρωθυπουργού, απλώς τόνιζε με κάθε ευκαιρία ότι είναι στη διάθεσή του κόμματος και ό,τι θα προσφέρει αν και όποτε της ζητηθεί.

Φαίνεται λοιπόν ότι η ώρα ήρθε καθώς ο ανασχηματισμός βρίσκεται προ των πυλών και το όνομα της Όλγας Κεφαλογιάννη φιγουράρει από τα πρώτα στη λίστα του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Οι περισσότεροι συνομιλητές του πρωθυπουργού προεξοφλούν την απόφασή του να την τοποθετήσει στο υπουργείο τουρισμού στη θέση του Χάρη Θεοχάρη.

Οι πληροφορίες του instanews.gr όμως αναφέρουν ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης ενδέχεται να κάνει την έκπληξη και να την τοποθετήσει σε υπουργείο- έκπληξη (από τα πρωτοκλασάτα) που δεν έχει γραφτεί ακόμα πουθενά.

Θα είναι ασφαλώς μια κίνηση από τον πρωθυπουργό που θα επιβεβαιώνει το γεγονός ότι ο πάγος μεταξύ των δυο έχει λιώσει και μια απάντηση από την Όλγα Κεφαλογιάννη σε όσους (εντός κόμματος) θεωρούσαν ότι ήταν τελειωμένη από τη ΝΔ.

Τι θα αποφασίσει τελικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης; Κοντός ψαλμός αλληλούια…

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.