Ανατροπή: Υπάρχει και δεύτερο πρόσωπο πίσω από την επίθεση με βιτριόλι;

Θόλωσε τα νερά: Η «ύποπτη» κίνηση της φερόμενης ως δράστιδος μία ημέρα πριν το συμβάν με το βιτριόλι

Τι εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ.

Μπορεί η 35χρονη, που φέρεται σύμφωνα με όλα τα στοιχεία να βρίσκεται πίσω από την επίθεση με θειικό οξύ στην 33χρονη Ιωάννα, να έχει συλληφθεί και να αναμένεται η απολογίας της και μία πιθανή παραδοχή της επίθεσης, η ΕΛ.ΑΣ όμως δε σταματάει να ερευνά την υπόθεση καθώς υπάρχουν ακόμα αναπάντητα ερωτήματα.

Ο δικηγόρος της άτυχης Ιωάννας μίλησε στην πρωινή εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα» και αποκάλυψε πού έχουν στραφεί οι έρευνες της αστυνομίας μετά τη σύλληψη της 35χρονης.

Ο Απόστολος Λύτρας ανέφερε ότι η αστυνομία ψάχνει την πιθανότητα να υπάρχει συνεργός πίσω από το αποτρόπαιο έγκλημα γι’ αυτό συνεχίζει να ψάχνει τον τεχνολογικό εξοπλισμό της 35χρονης. Κύριος στόχος είναι να βρεθεί το άτομο που προμήθευσε την κατηγορούμενη με το θειικό οξύ και να ερευνηθεί αν γνώριζε το άτομο αυτό τους σκοπούς της δράστιδος.

Πέρα από τον προμηθευτή του οξέος η ΕΛ.ΑΣ. ερευνά και τον άνθρωπο που προμήθευσε ή βοήθησε την 35χρονη να εγκαταστήσει τον εξοπλισμό παρακολούθησης των κινήσεων της Ιωάννας, καθώς αυτές οι συσκευές χρειάζονται κάποιον εξειδικευμένο τεχνικό για να εγκατασταθούν.

Ο δικηγόρος του θύματος πρόσθεσε ότι η Ιωάννα δεν έχει δεχτεί τις τελευταίες εβδομάδες, μετά τη σύλληψη της 35χρονης στου Ζωγράφου, καμία επίσκεψη από το περιβάλλον της 35χρονης, παρά μόνο από τον δικηγόρο της Σάκη Κεχαγιόγλου και δεν υπάρξαν καν μηνύματα συμπαράστασης στον εφιάλτη που περνάει τους τελευταίους μήνες.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.