Υπόθεση Μαντλίν: Αυτά βρέθηκαν στο κρησφύγετο του Γερμανού υπόπτου

Τι ανέφερε εισαγγελέας για την υπόθεση.
Εξαφάνιση μικρής Μαντλίν: Το σενάριο που εξετάζουν οι γερμανικές Αρχές

Νεκρή θεωρείται για τις γερμανικές αρχές η μικρή Μαντλίν ΜακΚαν. Το μικρό κορίτσι είχε εξαφανιστεί το 2007 από την Πορτογαλία όπου παραθέριζε με την οικογένειά της. Έκτοτε τα ίχνη της αγνοούνται.

Τις τελευταίες εβδομάδες η αποκάλυψη για την ύπαρξη ενός Γερμανού υπόπτου φέρνει και πάλι στο φως την τραγική υπόθεση.

Στον χώρο που ο βασικός ύποπτος Κρίστιαν Μπρίκνερ χρησιμοποιούσε ως κρησφύγετο βρέθηκαν δεκάδες βίντεο και φωτογραφίες.

Ο Γερμανός εισαγγελέας Χανς Κρίστιαν Γουόλτερς υποστήριξε σε τηλεοπτική εκπομπή της Αυστραλίας ότι υπάρχουν επαρκή στοιχεία που δίνουν ότι ο ύποπτος σκότωσε την μικρή Μαντλίν. Όπως σημείωσε οι Αρχές δεν έχουν στα χέρια τους το σώμα και κανένα μέρος του σώματός του αλλά υπάρχουν στοιχεία αρκετά.

Ο εισαγγελέας ανέφερε ακόμη ότι οι ερευνητές ανέσυραν 8.000 αντικείμενα, συμπεριλαμβανομένων αρχείων σε σκληρούς δίσκους και USB sticks.

Αυτά είχαν θαφτεί δίπλα στο νεκρό σκυλί του Μπρίκνερ, στην εγκατάσταση που βρισκόταν σε βιομηχανική περιοχή του Μπραουνσβάιγκ της Γερμανίας.

Όταν ρωτήθηκε για το αν υπάρχουν φωτογραφίες της μικρής Μαντλίν ανάμεσα στα ευρήματα, απέφυγε να σχολιάσει το οτιδήποτε. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο ύποπτος που εκτίει ποινή φυλάκισης για βιασμό αρνείται οποιαδήποτε συμμετοχή στην υπόθεση της μικρής Μαντλίν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ