Χαμένος από όλους ξανά ο Κιμ: Φουντώνουν τα σενάρια για την υγεία του

Το μυστήριο λύθηκε: Δείτε πού βρίσκεται ο Κιμ την ώρα που όλοι τον θεωρούν νεκρό

Aπό ποιον κρύβεται ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας.

Η τρίτη πολυήμερη εξαφάνιση του Κιμ Γιονγκ Ουν φούντωσε τις φήμες και τα σενάρια, όχι μόνο από τη Δύση, αλλά και από τους γείτονές του, για την υγεία του. Και ενώ ο Ρώσος πρέσβης καθησύχαζε όσους ενδιαφέρονται πως η εξαφάνιση του Βορειοκορεάτη ηγέτη οφείλεται στην απομόνωσή του για να ξανασκεφτεί τις αποτυχημένες συζητήσεις με τη νοτιοκορεάτικη πλευρα, κανείς δεν φαίνεται να πιστεύει αυτό το σενάριο.

Η εξαφάνιση του Κιμ είχε γίνει παγκόσμιο θέμα τον Απρίλιο, όμως μετά από 20 ημέρες ο ίδιος εμφανίστηκε σε εγκαίνια εργοστασίου και έβαλε προσωρινά τέλος στα δημοσιεύματα που τον ήθελαν βαριά άρρωστο, μέχρι και νεκρό. Το ίδιο έγινε και μέσα στον Μάιο αλλά δεν ήταν η τελευταία φορά.

Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας είναι απών από κάθε δημόσια εμφάνιση ή δήλωση εδώ και 21 ημέρες. Στις αρχές Ιουνίου είχε απειλήσει τη Νόται Κορέα με στρατιωτική επέμβαση λόγω των προπαγανδιστικών φυλλαδίων που πετούν σε ουδέτερη αποστρατικοποιημένη ζώνη αποστάτες.

Έκτοτε ο Κιμ Γιονγκ Ουν έχει εξαφανιστεί με τον Ιάπωνα Υπουργό Εξωτερικών να δηλώνει ότι η χώρα του έχει υποψίες για την υγεία ενός ηγέτη που εξαφανίζεται τόσο συχνά.

Σε συνέχεια των δηλώσεών του ο ΥΠΕΞ της Ιαπωνίας ανέφερε ότι ο Κιμ προσπαθεί να κρυφτεί και να απομονωθεί για να μην κολλήσει κορωνοϊό την ώρα που η Βόρεια Κορέα έχει γεμίσει με αδήλωτα κρούσματα του covid-19.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.