«Μπλόκο» σε Αγγλία-Σουηδία ενώ ξανακλείνουν οργανωμένες παραλίες και επιχειρήσεις

Αυτόνομος παράδεισος: Το πιο περιβόητο θαύμα της φύσης σε περιμένει το καλοκαίρι στο Ρέθυμνο

Τα μέτρα για τον κορωνοϊό συνεχίζονται ακόμα και με συνθήκες καύσωνα.

Ο εκπρόσωπος τύπου Στέλιος Πέτσας αναφέρθηκε στο άνοιγμα των αεροδρομίων για διεθνείς πτήσεις από την Τετάρτη την ίδια ώρα που εντός Ελλάδας συνεχίζονται να παρατηρούνται περιπτώσεις καταφανών παραβατικών συμπεριφορών από ιδιοκτήτες νυκτερινών μαγαζιών και οργανωμένων παραλιών.

«Από μεθαύριο Τετάρτη, 1η Ιουλίου, κάνουμε το τελικό βήμα για την επιστροφή στη «νέα κανονικότητα», καθώς ανοίγουν όλα τα αεροδρόμια της χώρας για τις πτήσεις εξωτερικού. Και είναι πολύ θετικό ότι η Ελλάδα ως προορισμός εμφανίζει τη μεγαλύτερη αύξηση στον κόσμο σε αναζητήσεις κρατήσεων αεροπορικών εισιτηρίων, σύμφωνα με διεθνή δημοσιεύματα, όπως των Financial Times», δήλωσε ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης.

Η «μαύρη λίστα» της Ελλάδας θα έχει τα ονόματα του Ηνωμένου Βασιλείου και της Σουηδίας, δύο χώρες με παραδοσιακά μεγάλο αριθμό τουριστών που επιλέγουν την Ελλάδα, τουλάχιστον μέχρι τις 15 Ιουλίου, ενώ αύριο θα οριστικοποιηθεί ο κατάλογος των χωρών από τις οποίες θα επιτρέπεται η είσοδος στην Ελλάδα.

Tην ίδια ώρα εντός Αττικής σφραγίστηκε σήμερα δημοτική παραλία στο Αυλάκι γιατί οι λουόμενοι ξεπερνούσαν τον επιτρεπτό αριθμό, με τον δήμο να δέχεται πρόστιμο 7.000 €. Έγινε ένασταση από τους ανθρώπους του δήμου όμως η παραλία δε θα ανοίξει τουλάχιστον μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση.Πέρα όμως από την δημοτική παραλία σφραγίστηκαν και 4 ιδιωτικά καταστήματα στην περιοχή με τους ελέγχους να γίνονται όλοι και πιο αυστηροί.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.