Βόμβα ΝΔ με Ευάγγελο Βενιζέλο;

Βόμβα ΝΔ με Ευάγγελο Βενιζέλο;

Τι απάντησε ο ίδιος μετά τις φήμες.

Η ονοματολογία και η φημολογία συνεχίζεται κανονικά για τον προαναγγελθέντα ανασχηματισμό παρότι έχει μπει προσωρινά στομ «πάγο» κάθε ανακοίνωση σχετικά με τα πρόσωπα και το ακριβές χρονοδιάγραμμα των ανακοινώσεων.

Οι υπουργοί και οι υφυπουργοί αγωνιούν περιμένοντας να δουν αν θα βρίσκονται στις θέσεις τους ή σε νέες θέσεις, παρόλα αυτά τις εντυπώσεις στις φημολογίες κερδίζουν τα πρόσωπα που προέρχονται από άλλους πολιτικούς χώρους και ακούστηκαν τις τελευταίες ημέρες μέσα σε αυτούς τους πολιτικούς που μπορεί να λάβουν ένα υπουργικό χαρτοφυλάκιο.

Σύμφωνα με τον «ΒΗΜΑτοδότη» ένα από τα πρόσωπα αυτά που ακούστηκαν είναι και αυτό του Ευάγγελου Βενιζέλου, πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ αλλά και της συγκυβέρνησης με την Ν. Δημοκρατία του Αντώνη Σαμαρά. Την περίοδο αυτή ο πρώην υπουργός είναι αυτόνομος αφού έναν χρόνο πριν αποχώρησε από το ΚΙΝΑΛ λόγω διαφωνίας με τους χειρισμούς της προέδρου Φώφης Γεννηματά.

O άλλοτε υπουργός Εξωτερικών και Οικονομικών διέψευσε κατηγορηματικά όλες αυτές τις φήμες διαδηλώνοντας την πολιτική του αυτονομία. Συμπλήρωσε μάλιστα ότι δε θα μπορούσε ποτέ να συμμετέχει σε μία κυβέρνηση με τόσο συγκεντρωτικό χαρακτήρα γύρω από το πρόσωπο του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Μπορεί η δήλωση αυτή να ήταν ένα πρόωρο κλείσιμο σε οποιαδήποτε όχληση για συνεργασία από την Ν.Δ. αυτό δε σημαίνει όμως ότι το κυβερνόν κόμμα δε συνεχίζει να κοιτάζει, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ του Βήματος, άλλα πρώην στελέχη του ΚΙΝΑΛ, όπως αυτό του Γιάννη Μανιάτη πρώην υπουργού ενέργειας.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.