Ολική ανατροπή: Δεν έριξε το βιτριόλι για χάρη του 40χρονου η φερόμενη ως δράστις

Ολική ανατροπή: Δεν έριξε το βιτριόλι για χάρη του 40χρονου η φερόμενη ως δράστις

Τι εξομολογήθηκε στον ψυχολόγο της αστυνομίας.

Μία ανατροπή στα έως τώρα δεδομένα έρχεται στην υπόθεση της επίθεσης με θειικό οξύ στην 33χρονη Ιωάννα από την φερόμενη ως δράστιδα 35χρονη που συνελήφθη στην κατοικία της στου Ζωγράφου και κρατείται στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού.

Σε νέο σημερινό ρεπορτάζ στη μεσημεριανή εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» τα περισσότερα από όσα έχουν γραφτεί για την υπόθεση ανατρέπονται, με πρώτο και σημαντικότερο το κίνητρο της επίθεσης που πιθανολογείται από τα μέχρι τώρα στοιχεία.

Μπορεί η αστυνομία να σαρώνει τους υπολογιστές της 35χρονης ψάχνοντας το ιστορικό αναζητήσεών της, όμως η ίδια φαίνεται πως μίλησε σε ειδικό της ΕΛ.ΑΣ κάνοντας μία ανέλπιστη εξομολόγηση.

Όπως ανέφερε ο Νίκος Καραΐβάζ υπάρχει μόνο ένας άνθρωπος στον κόσμο, στον οποίον η 35χρονη παραδέχτηκε και εξομολογήθηκε την αλήθεια. Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις της ανάκρισης η ίδια αρνείται τα πάντα, όμως μια ψυχολόγος της Αστυνομίας, με την οποία βρέθηκε για μία περίπου ώρα στη ΓΑΔΑ η 35χρονη ήταν αυτή που ανεπίσημα άκουσε τη μοναδική εξομολόγηση της φερόμενης ως δράστιδας.

Στην εξομολόγηση αυτή η 35χρονη φέρεται να αρνείται πως μήλον της έριδος και κίνητρο πίσω από την επίθεση ήταν ο 40χρονος «Νώντας». Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο αστυνομικός ρεπόρτερ η ψυχολόγος της ΕΛ.ΑΣ άκουσε την 35χρονη να της εξομολογείται ότι «δε θα ήμουν τόσο ανόητη να καταστρέψω τη ζωή της και τη ζωή μου για έναν τέτοιο σκοπό».

Στην εκπομπή δεν αναφέρθηκε αν υπάρχει η ομολογία του κινήτρου αλλά επισημάνθηκε πως όλο αυτό ήταν σε προφορική συζήτηση και δεν υπάρχει έγγραφη ομολογία. Παρόλα αυτά είναι το πρώτο ρεπορτάζ που μεταφέρει το κίνητρο αλλού, μακριά από την εμμονή της 35χρονης με τον 40χρονο.

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.