Νέα εμμονικά σημειώματα της 35χρονης: Νόμιζε πως η λευκή μαγεία στον 40χρονο θα λυθεί τον Απρίλιο

Νέα εμμονικά σημειώματα της 35χρονης: Νόμιζε πως η λευκή μαγεία στον 40χρονο θα λυθεί τον Απρίλιο

Τι πίστευε η φερόμενη ως δράστις για τα μάγια στον 40χρονο.

Νέες ιδιόχειρες σημειώσεις της 35χρονης φερόμενης ως δράστιδος της επίθεσης με θειικό οξύ στην Καλλιθέα φέρνει στη δημοσιότητα η ΕΡΤ. Σύμφωνα με το δημόσιο κανάλι η 35χρονη κρατούσε σημειώσεις από τις καφετζούδες, χαρτομάντισσες και μέντιουμ που επισκεπτόταν, χωρίς να αποκλείεται το γεγονός να υπάρχουν και σημειώσεις από προσωπικής της διαδικτυακή έρευνα πάνω σε θέματα χαρτομαντείας και λευκής μαγείας.

Η 35χρονη είχε πειστεί ότι υπάρχει λευκή μαγεία που επηρέαζε τον 40χρονο και όταν τα μάγεια θα λύνονταν θα ήταν μαζί της. Χαρακτηριστικό είναι το σημείωμα που αποκαλυπτει η ΕΡΤ στο οποίο η 35χρονη έγραφε: «Αν φύγει αυτή η λευκή μαγεία θα πάνε όλα καλά. Με αυτόν πορεύομαι. Θα ανάψω ένα κερί στην εκκλησία στον Θεό να με βοηθήσει»

Σε άλλο σημείο του σημειώματος η 35χρονη φαίνεται ικανοποιημένη από τα αποτελέσματα που της είχαν μεταφερθεί ύστερα από «ανάγνωση» φλιτζανιού καφέ και γράφει: «Έχω τύχη, βρέθηκε κλειδί στο φλιτζάνι. Οκτώ Απριλίου και μετά θα είναι όλα εντάξει».

Η εμμονή με τον 40χρονo είναι επαναλαμβανόμενη στις σημειώσεις που έχουν βρεθεί στο σπίτι της στου Ζωγράφου και οι αμφιβολίες της για το αν είναι άπιστος άλλαζαν σε σιγουριά για τη σχέση τους: «Για εμένα έχω τύχη και στενοχώρια για το δίχως τίποτα. Υπάρχει αγάπη και αναποδιές. Στο θέμα μπήκαν αμφιβολίες και υπάρχει απόσταση, όχι χωρισμός. Η σχέση είναι όρθια. Έχει αναποδιά ανάμεσα μας. Θα ακούσω ευχάριστα νέα. Έχω αμφιβολίες ότι είναι άπιστος, δεν είναι όμως».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.