Τα άλλαξαν όλα. Τα νέα πρόσωπα της ΕΡΤ

Τα άλλαξαν όλα. Τα νέα πρόσωπα της ΕΡΤ

Ολα τα ονόματα

Τίποτε δεν έμεινε το ίδιο, νέα πρόσωπα σε όλες –σχεδόν– τις θέσεις στην ΕΡΤ, από τη μέρα που άλλαξε κυβέρνηση, ένα χρόνο πριν. Ωστόσο δεν είναι όλες κομματικές οι επιλογές. Φερ’ ειπείν ο Γιάννης Βουγιουκλάκης, μέχρι πρότινος γενικός διευθυντής Νέων Μέσων, ορίστηκε επικεφαλής στη Διεύθυνση Τεχνολογίας και Λειτουργίας Μέσων. Γενικός διευθυντής Τεχνολογίας ήταν ο Πέτρος Φίλος.

Οπως και η Διεύθυνση Οικονομικών και Διοικητικών υπηρεσιών, όπου επικεφαλής είναι ο Βαγγέλης Λουριδάς. Που δεν αλλάζει, με καμία κυβέρνηση (κυριολεκτικά).

Αντίθετα, νέος γενικός διευθυντής Προγράμματος της ΕΡΤ ανέλαβε ο πρότινος διευθυντής των Οικονομικών Υπηρεσιών, Κωνσταντίνος Παπαβασιλείου, σε μια θέση που δεν υπήρχε στο Ραδιομέγαρο από το 2018. Η Κωνσταντίνα Κουτρούλη τοποθετήθηκε επικεφαλής στη Γενική Διεύθυνση Μάρκετινγκ και Εμπορικής Εκμετάλλευσης (αντί του Χρήστου Μονιάκη) ενώ ο Φώτης Καφαράκης ανέλαβε διευθυντής Ενημέρωσης της ΕΡΤ, είχε πάντως το γενικό κουμάντο εδώ κι ένα χρόνο.

Και, νέος διευθυντής Ειδήσεων και Ενημερωτικών Εκπομπών ανέλαβε ο δημοσιογράφος Γιάννης Τρουπής, επί σειρά ετών ρεπόρτερ Νέας Δημοκρατίας.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.