Κατηγορητήριο του τρόμου: Πορνογραφία, βιασμός και ναρκωτικά για την 33χρονη απαγωγέα της Μαρκέλλας

Κατηγορητήριο του τρόμου: Πορνογραφία, βιασμός και ναρκωτικά για την 33χρονη απαγωγέα της Μαρκέλλας

Το σοκαριστικό κατηγορητήριο του εισαγγελέα.

 

Κατηγορίες για βιασμό, γενετήσια πράξη, πορνογραφία ανηλίκων, προμήθεια ναρκωτικών κι έκθεση σε κίνδυνο απήγγειλε ο εισαγγελέας στην 33χρονη απαγωγέα της 10χρονης Μαρκέλλας, την οποία άρπαξε το Σάββατο στην περιοχή της Κάτω Τούμπας Θεσσαλονίκης. Η μικρή Μαρκέλλα έμεινε 44 ώρες στο σπίτι της «κοκκινομάλλας»

Η μεταφορά της ενωπίω του εισαγγελέα έγινε από την πίσω πόρτα του δικαστικού μεγάρου της Θεσσαλονίκης κάτω από ισχυρή αστυνομική φρούρηση, περίπου στις 13.00 της Πέμπτης.

Η «κοκκινομάλλα» μεταφέρθηκε υπό ισχυρή αστυνομική δύναμη, από την πίσω πόρτα του δικαστικού μεγάρου Θεσσαλονίκης, λίγο μετά τις 13:00 το μεσημέρι της Πέμπτης, στον εισαγγελέα.

Κατά τη διάρκεια της ανακριτικής διαδικασίας η 33χρονη ομολόγησε τις πράξεις της που οδήγησαν στο κατηγορητήριο. Η δεκάχρονη ακολούθησε την 33χρονη καθώς την γνώριζε αφού η απαγωγέας διέμενε κάποια περίοδο στην ίδια πολυκατοικία με την οικογένεια της Μαρκέλλας. Η 33χρονη την οδήγησε σε σπίτι της στην Καλαμαριά, τη νάρκωσε ρίχνοντάς της ναρκωτικές ουσίες σε ρόφημα και προχώρησε στις ειδεχθείς πράξεις τις οποίες ομολόγησε.

Η κατηγορούμενη δεν έχει δικηγόρο και θα της ανατεθεί ένας από το δικαστήριο, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων για να επιβεβαιωθεί η ποσότητα των ναρκωτικών ουσιών που χορηγήθηκαν στη 10χρονη καθώς και η χρονική στιγμή που αυτό έγινε.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.