Αναγνώρισε την απαγωγέα της: Σοκαριστικά τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της Μαρκέλλας

Αρπαγή μικρής Μαρκέλλας: Σφίγγει ο κλοιός για τους απαγωγείς της

Τι έδειξαν οι ουσίες στον οργανισμό της μικρής Μαρκέλλας.

Στην Εισαγγελία Ανηλίκων βρέθηκε το πρωί της Τρίτης ο αδερφός της μικρής Μαρκέλλας για να ζητήσει την επιμέλεια της αδερφής του. «Ετοιμάζουμε μία αίτηση. Θα γίνει έρευνα για το περιβάλλον και προτάσσουμε εκείνο το σπίτι το οποίο ζούσε τους τελευταίους μήνες η μικρή, το οποίο είναι το σπίτι της γιαγιάς» δήλωσε ο αδερφός της δεκάχρονης.

Την ίδια ώρα έβγαιναν οι τοξικολογικές εξετάσεις του κοριτσιού που απήχθη το Σάββατο στην περιοχή της Τούμπας. Τα αποτελέσματα ήταν σοκαριστικά καθώς στο αίμα της ανιχνεύτηκαν φαρμακευτικές ουσίες που εμπίπτουν στις διατάξεις των ψυχοτρόπων ουσιών.

Παρότι η μικρή Μαρκέλλα ακόμα βρίσκεται στο στάδιο της ψυχικής αποκατάστασης στο νοσοκομείο, κατάφερε να αναγνωρίσει τη γυναίκα που φαίνεται να την απήγαγε μετά το σχολείο στη Θεσσαλονίκη. Όπως όλα δείχνουν η γυναίκα προέρχεται από το ευρύτερο περιβάλλον της οικογένειας και ήταν γνωστή στη μικρή Μαρκέλλα.

Οι αρχές την ψάχνουν ενώ υπάρχουν σενάρια από την αστυνομία στα οποία η γυναίκα μπορεί να έχει φύγει από τη Θεσσαλονίκη και να βρίσκεται εκτός νομού. Εξετάζεται επίσης το σενάριο να κρύβεται σε πόλη της κεντρικής Μακεδονίας.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.