Τι δουλειά έχει η Cosmote TV στη Super League;

Υπάρχει βέβαια και το σενάριο μια, ή και οι τρεις, ΠΑΕ να βρει συμβόλαιο, αλλού και… απλό
Τι δουλειά έχει η Cosmote TV στη Super League;

Διαρροή υπήρξε, ενδιαφέρον υπάρχει (και επιβεβαιώνεται εμμέσως), για ποιο πράγμα όμως συζητούν επακριβώς η Cosmote TV και οι ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός; Και τι ισχύει;

Πρωτίστως ότι έχουν γίνει διερευνητικές επαφές των δύο πλευρών, επιμέρους. Δεύτερον, ότι το ενδιαφέρον της Cosmote TV για κάποιους είδους… μπάσιμο (κρατήστε το αυτό) στα τηλεοπτικά της Super League, έχει αναζωπυρωθεί.

Τρίτον, η τεχνολογία, το λεγόμενο pay per view: πληρώνεις και βλέπεις, έναν και μόνο αγώνα (υπάρχουν και πακέτα βέβαια).

Και, τέταρτον, η παρουσία του PAOK TV συνδυαζόμενη με την πρόθεση «πράσινων» και «κιτρινόμαυρων» να επενδύσουν σε κανάλι. Το οποίο, λέγεται, θα το πράξουν ούτως ή άλλως με μεταδόσεις παλιών, αγώνων, εκπομπών, ντοκιμαντέρ, εκδηλώσεων κλπ.

Γιάννης Αλαφoύζος, Δημήτρης Μελισσανίδης και Ιβάν Σαββίδης έχουν συζητήσει με τον πρόεδρο του ομίλου ΟΤΕ, Μιχάλη Τσαμάζ, για ένα νέο τηλεοπτικό προϊόν που θα φιλοξενηθεί στην Cosmote TV.

Η οποία Cosmote TV έχει λανσάρει το νέο app (λειτουργεί σαν το Netlix) και αν πετύχει συμφωνία, θα το… απογειώσει. Υπάρχει βέβαια και το σενάριο μια, ή και οι τρεις, ΠΑΕ να βρει συμβόλαιο, αλλού και… απλό. Για να δούμε…

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ