Με «μάγια», μέντιουμ και χαρτορίχτρες προσπαθούσε να «δέσει» η 35χρονη τον 40χρονο

Με «μάγια», μέντιουμ και χαρτορίχτρες προσπαθούσε να «δέσει» η 35χρονη τον 40χρονο

Τα σοκαριστικά ευρήματα της αστυνομίας.

Νέα ευρήματα από το σπίτι της 35χρονης φερόμενης ως δράστιδας της επίθεσης με θειικό οξύ στην Ιωάννα αποκαλύπτει το δελτίο του Open με νέο ρεπορτάζ του.

Όπως αποκαλύπτεται από τα σημειώματα που βρήκαν οι άνθρωποι της αστυνομίας στην κατοικία της 35χρονης η φερόμενη ως δράστις προσπαθούσε να «δέσει» για σύντροφο της τον 40χρονο με μεταφυσικούς τρόπους.

Οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας των Αθηνών μιλούν για πιθανές επισκέψεις της 35χρονης σε μάγισσες και χαρτορίχτρες για να πάρει συμβουλές πώς θα κλειδώσει στον 40χρονο και να τον κάνει να αποφύγει τους πειρασμούς από άλλες γυναίκες.

Στο σπίτι της στου Ζωγράφου βρέθηκαν ακατανόητες σημειώσεις, χωρίς λογική συνέχεια, σημειωμένες λέξεις και στο πάνω μέρος του σημειώματος υπάρχει η λέξη ΧΑΛ.

Οι ειδικοί αναλυτές της αστυνομίας αναφέρουν ότι πρόκειται για την τράπουλα ΧΑΛ, γνωστή στη χαρτομαντεία και πιθανότατα όλες αυτές οι άσχετες μεταξύ τους λέξεις συνδέονται με αυτήν την τράπουλα.

Η συγκεκριμένη τράπουλα χρησιμοποιείται για να προβλεφθεί το ερωτικό μέλλον μίας σχέσης, θα καθοριστεί η πορεία του, προβλέπει πιθανούς χωρισμούς ή επανασυνδέσεις ενώ όπως αναφέρεται σε εξειδικευμένα σάιτ, χρησιμοποιείται ως επαγγελματικός σύμβουλος για θέματα οικονομικής φύσεως, όπως ποια είναι η κατάλληλη στιγμή για επενδύσεις.

Η 35χρονη πιθανολογείται ότι είχε απευθυνθεί σε ειδικούς μελλοντολόγους που χρησιμοποιούν τέτοιες τράπουλες ενώ δεν αποκλείεται να είχε κάνει την έρευνά της στα θέματα χαρτομαντείας και μόνη της.

«Θα με απασχολήσουν τα συναισθηματικά μου, λίγο τα επαγγελματικά μου και κάποια ερωτήματα για τον Ν. Μου έχει καρφωθεί ότι έχει άλλη και μια ξανθιά φίλη μου» γράφει η 35χρονη στο σημείωμα ενώ την ίδια ημέρα σε άλλο σημείο συμπληρώνει «Είμαι αστεράκι και εγωίστρια ή θα αγχωθώ για το μέλλον. […]Με έχει αγχώσει μια γυναίκα υποσυνείδητα. Βρισκόμαστε και απομακρυνόμαστε»

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.