Βρέθηκε σπίτι της: Αυτά αναγράφονται στο ιδιόχειρο σημείωμα της 35χρονης για τον 40χρονο

Βρέθηκε σπίτι της: Αυτά αναγράφονται στο ιδιόχειρο σημείωμα της 35χρονης για τον 40χρονο

Τι ανέγραφε το σημείωμα που έκρυβε η 35χρονη.

Νέα στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα μέρα με τη μέρα για το τι προηγήθηκε τις εβδομάδες πριν η 35χρονη φερόμενη ως δράστις φτάσει στο έγκλημα με την επίθεση στην 33χρονη Ιωάννα στην Καλλιθέα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega ένα ιδιόχειρο σημείωμα της 35χρονης φέρεται να την φέρνει σε ακόμα πιο δύσκολη θέση καθώς υπάρχουν μέσα αναφορές για τον 40χρονο ±μήλο της Έριδος», τουλάχιστον στο μυαλό της, ανάμεσα σε αυτήν και την Ιωάννα.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ το σημείωμα ξεκινάει με την φράση «τι θα γίνει με τον πρώην» ενώ κλείνει με τις λέξεις «δύο εβδομάδες από τώρα το νωρίτερο».

Μεταξύ άλλων το σημείωμα που βρέθηκε στην κατοχή της φερόμενης ως δράστιδος αναγράφονται φράσεις όπως:

«Αυτός, με αυτόν πορεύομαι, ξαφνικά εκεί που είναι μόνος του και θέλει να με δει, κάποια του κολλάει. Αλλά δεν κάνει κάτι. Με κρατάει στα χέρια του».

«Θα μεσολαβήσει άλλος άνδρας, θα το μάθει και θα γίνει κολλιτσίδα, με θεωρεί δεδομένη, θα ρολάρει και θα χωρίσουμε κάποια στιγμή.Θα φύγω από τη ζωή του ή θα με διώξει;».

Αναμένεται να ερευνηθεί ποιος είναι ο άνθρωπος που έγραψε το σημείωμα, αν είναι η 35χρονη ή κάποια άλλη γυναίκα και γιατί βρισκόταν στο σπίτι της 35χρονης εργαζόμενης σε δικηγορικό γραφείο.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.