Ταυτοποιήθηκε η 40χρονη απαγωγέας της Μαρκέλλας – Τι ρόλο ετοιμάζεται να αναλάβει ο αδερφός της

Ταυτοποιήθηκε η 40χρονη απαγωγέας της Μαρκέλλας - Τι ρόλο ετοιμάζεται να αναλάβει ο αδερφός της

Τι ζήτησε το Χαμόγελο του Παιδιού.

Μία σαραντάχρονη έχει ταυτοποιηθεί από τις αρχές ως βασική ύποπτος για την εξαφάνιση και πιθανή απαγωγή της δεκάχρονης Μαρκέλλα από την περιοχή της Τούμπας το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Όπως όλα δείχνουν η 40χρονη προέρχεται από το οικογενειακό περιβάλλον του κοριτσιού αλλά το βίντεο που έχουν στα χέρια τους οι άνθρωποι της αστυνομίας δεν τη δείχνει με τη Μαρκέλλα την ημέρα της εξαφάνισης.

Συγγενείς του κοριτσιού έχουν δώσει για δεύτερη φορά καταθέσεις όμως οι συγγενείς της κρατούνται σε απόσταση από τη δεκάχρονη μέχρι την εξιχνίαση της υπόθεσης. Ακόμα και η μητέρα της είχε μόλις δύο δεκάλεπτες επισκέψεις στο νοσοκομείο.

Την ίδια ώρα το «Χαμόγελο του παιδιού» έκανε αίτημα στην Εισαγγελία να μεταφερθεί στους χώρους του το δεκάχρονο κοριτσάκι και να μην επιστρέψει στην οικογένειά του.

Ο αδερφός της που πρώτος εκκίνησε τη διαδικασία εύρεσης της Μαρκέλλας με κοινοποιήσεις στα social media φαίνεται να είναι αντίθετος σε αυτό δηλώνοντας.

«Όποιος είναι ο υπεύθυνος να το πληρώσει. Δεν με ενδιαφέρει ποιος είναι ο υπεύθυνος, ούτε αν είναι συγγενής μου, ούτε τίποτα. Η αδερφή μου έχει περάσει μαρτύρια, και ακόμα περνάει. Δεν έχει έρθει στο σπίτι της, δεν την έχω δει. Εγώ θέλω να γυρίσει στο σπίτι. Αν δεν είναι το οικογενειακό περιβάλλον, θα την πάρω εγώ στο σπίτι μου. Υπάρχουν άνθρωποι που θα την μεγαλώσουν καλύτερα από ένα ίδρυμα»

Τόνισε μάλιστα ότι δε μένει με τη μητέρα του, είναι αυτόνομος σε άλλο σπίτι και μπορεί να αναλάβει την αδερφή του αν αυτή δεν μπορεί να επιστρέψει στην οικογενειακή της κατοικία.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.