Επίθεση με βιτριόλι: «Νηστική, άυπνη, μέσα στα αίματα» η 35χρονη φερόμενη ως δράστιδα

Επίθεση με βιτριόλι: «Νηστική, άυπνη, μέσα στα αίματα» η 35χρονη φερόμενη ως δράστιδα

Νέες λεπτομέρειες είδαν το φως της δημοσιότητας.

«Σκληρή και αποστασιοποιημένη» χαρακτηρίζεται από τους αστυνομικούς η 35χρονη Ε. Κ. η οποία κατηγορείται για την επίθεση με το βιτριόλι εναντίον της 34χρονης Ιωάννας Π.

Η κατηγορουμένη, εξακολουθεί να μην ομολογεί, να αρνείται να φάει και να μιλήσει ή να δει κανέναν. Όπως έγινε γνωστό, ο μοναδικός άνθρωπος που δέχτηκε να δει στο κρατητήριο είναι ο μικρός της αδερφός κι αυτό γιατί χρειαζόταν να της φέρει κάποια ρούχα.

Για την κατάσταση της υγείας της μίλησε το πρωινό της Δευτέρας στον Γιώργο Παπαδάκη και το «Καλημέρα Ελλάδα» ο δικηγόρος της, Σάκης Κεχαγιόγλου, ο οποίος τη χαρακτήρισε ως «διαταραγμένη προσωπικότητα».

«Η υπερασπιστική γραμμή χαράσσεται πάντοτε σύμφωνα με το υλικό της δικογραφίας. Μπορώ να τη βοηθήσω μόνο αν οι συμβουλές που θα της δώσω βασίζονται στο υλικό της δικογραφίας. Αντιμετωπίζω μια άρνηση συνολική, άρνηση της ίδιας της πραγματικότητας. Ο ρόλος μου ο υπερασπιστικός είναι ιδιαίτερα δύσκολος. Της είπα ‘βοήθησέ με για να σε βοηθήσω’.

Η αρχική μου αίσθηση τις πρώτες δύο μέρες ήταν ότι αυτό οφείλεται στο σοκ της συλλήψεως. Είναι τέσσερα μερόνυχτα άυπνη και χωρίς φαγητό. Αρνείται να φάει και δεν έχει κοιμηθεί. Την ώρα της προσαγωγής στον ανακριτή, επειδή δε μπορούσε να ανεχθεί τις χειροπέδες, είχε ματώσει και έτρεχε αίμα από τους καρπούς της. Το ψυχικό υπόβαθρο ενός ανθρώπου πρέπει να εξετάζεται. Βλέπω ένα πρόσωπο που με τη δική μου εμπειρία είναι διαταραγμένη προσωπικότητα», είπε χαρακτηριστικά.

Αύριο, Τρίτη, η 35χρονη θα βρεθεί ενώπιον του ανακριτή, με την πιθανότητα προφυλάκισής της να είναι τεράστια.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.