Έχτισε άλλον χαρακτήρα: Με αυτό το ψευδώνυμο έστησε την επίθεση στην Ιωάννα η δράστις

Έχτισε άλλον χαρακτήρα: Με αυτό το ψευδώνυμο έστησε την επίθεση στην Ιωάννα η δράστις

Νέα στοιχεία για το πώς οργάνωσε το σχέδιό της η φερόμενη ως δράστις.

Νέα στοιχεία προκύπτουν από την έρευνα της αστυνομίας για την επίθεση που δέχτηκε η 33χρονη Ιωάννα στην Καλλιθέα μετά τη σύλληψη της 35χρονης φερόμενης ως δράστριας και το οπτικοακουστικό υλικό που προέκυψε μετά τις καταθέσεις των μαρτύρων που εμπλέκονται στην υπόθεση.

Σύμφωνα με τις καταθέσεις του ταξιτζή, η φερόμενη ως θύτης της επίθεσης με το θειικό οξύ φαινόταν αγχωμένη από τη στιγμή που μπήκε στο όχημα στις 09.30 και όταν έφτασε στον προορισμό της πέρασε βιαστικά τον δρόμο και χάθηκε για 20 τουλάχιστον λεπτά.

Όταν επέστρεψε την είδε να περνάει βιαστικά και διαγώνια τη λεωφόρο, να μπαίνει στο ταξί και να του ζητάει αγχωμένη να κατευθυνθούν προς το Α’ Νεκροταφείο στο Μετς.

Τα νέα στοιχεία που προέκυψαν από την έρευνα είναι ότι η φερόμενη ως δράστις της επίθεσης δεν είχε μεταμφιεστεί μόνο εξωτερικά για να καλύψει τα ίχνη της και να μην αναγνωρίζεται από την Ιωάννα ή τους πιθανούς μάρτυρες. Όπως φαίνεται είχε φτιάξει ένα ψευδώνυμο για να κλείσει το ραντεβού στην εταιρία ενοικιαζόμενων ταξί.

Η 35χρονη όταν μίλησε μέσω τηλεκάρτας με τη γραμματεία της εταιρείας ταξί συστήθηκε ως Ελληνοαμερικανίδα δίνοντας για όνομα το, όπως αποδείχτηκε, εγκληματικό ψευδώνυμο Κωνσταντίνα Χατζηφωτίου.

Όπως γίνεται αντιληπτό δε χρειάστηκε ποτέ να επιδείξει κάποια ταυτότητα γι’ αυτό και επέλεξε το τηλεφωνικό ραντεβού, πιστεύοντας ότι είχε καλύψει κάθε πιθανό τρόπο για να εντοπιστεί.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.