Θόλωσε τα νερά: Η «ύποπτη» κίνηση της φερόμενης ως δράστιδος μία ημέρα πριν το συμβάν με το βιτριόλι

Το θετικό reaction στην τελευταία φωτογραφία της Ιωάννας πριν την επίθεση.
Θόλωσε τα νερά: Η «ύποπτη» κίνηση της φερόμενης ως δράστιδος μία ημέρα πριν το συμβάν με το βιτριόλι

Η προσαγωγή και η σύλληψη λίγες ώρες αργότερα, της 35χρονης ως βασικής υπόπτου για την επίθεση στην 33χρονη Ιωάννα στην Καλλιθέα άνοιξε μία νέα έρευνα για τις κινήσεις της φερόμενης ως δράστιδος στα social media.

Tα στοιχεία για τη σχέση που είχαν, τουλάχιστον διαδικτυακά, οι δύο γυναίκες είναι πολλά και η αλληλεπίδρασή τους στα social media φαίνεται να προυπήρχε. Η 35χρονη αρνείται όλες τις κατηγορίες μέσω του δικηγόρου της για την επίθεση, τα στοιχεία όμως από τα κοινωνικά δίκτυα δείχνουν ότι γνωρίζονταν.

Μάλιστα ένα ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι η φερόμενη ως δράστις ακόμα και μία ημέρα πριν την επίθεση παρακολουθούσε την 33χρονη Ιωάννα και αντιδρούσε στις διαδικτυακές της ενημερώσεις. Η φερόμενη ως δράστις αντέδρασε με ένα θετικό reaction στην αλλαγή φωτογραφίας προφίλ του θύματος, λίγες ώρες πριν αυτό δεχτεί επίθεση.

Είναι μάλιστα η τελευταία φωτογραφία που ανάρτησε οπουδήποτε το θύμα πριν αλλάξει τελείως το πρόσωπό της και η ζωή της από την επίθεση με θειικό οξύ και φαίνεται πως η φερόμενη ως δράστις παρακολουθούσε τις κινήσεις της μέχρι την τελευταία στιγμή.

Η θύμα είχε επίσης θετικές αντιδράσεις από την φερόμενη ως θύτη ακόμα και σε τραγούδια που ανέβαζε, όχι μόνο στις φωτογραφίες της. Οι δύο γυναίκες είχαν μεγαλώσει σε γειτονικά χωριά και πήγαιναν στο ίδιο σχολείο στην Αμφιλοχία όπως αναφέρουν πληροφορίες του ethnos.gr, με τα στοιχεία αυτά να δείχνουν ότι η σχέση τους έφτανε χρόνια πίσω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ