Αυτή είναι η μαυροφορεμένη: Όσα δήλωσαν οι γείτονες της για τις κινήσεις της μετά την επίθεση

Αυτή είναι η μαυροφορεμένη: Όσα δήλωσαν οι γείτονες της για τις κινήσεις της μετά την επίθεση

Τι προφίλ κρατούσε η φερόμενη ως δράστιδα.

Σοκαρισμένοι παραμένει οι γείτονες της περιοχής του Ζωγράφου από τη σύλληψη της 35χρονης που θεωρείται η βασική ύποπτος της επίθεσης με θειικό οξύ στην 33χρονη Ιωάννα στο πάρκινγκ του εργασιακού χώρου της δεύτερης στην Καλλιθέα.

Το πρωί της Πέμπτης η αστυνομία περίμενε την φερόμενη ως δράστρια της επίθεσης έξω από την πολυκατοικία που διαμένει στην περιοχή του Ζωγράφου, έγινε προσαγωγή της και τη μετέφεραν στη ΓΑΔΑ όπου και κρατείται. Λίγες ώρες αργότερα η προσαγωγή μετετράπη σε σύλληψη καθώς εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης της.

Όπως έχει συμβεί και σε άλλες περιπτώσεις οι πρώτες δηλώσεις των γειτόνων αναφέρουν ότι η 35χρονη δεν είχε δώσει στο παρελθόν δικαιώματα, ούτε είχε δείξει σημάδια εκδικητικότητας, αφού στο ρεπορτάζ αναφέρεται ότι το πιθανό αίτιο της επίθεσης ήταν η ζήλια της δράστιδος προς το πρόσωπο του θύματος.

Γείτονες και κάτοικοι της πολυκατοικίας δήλωσαν ότι η φερόμενη ως θύτης ζούσε δύο χρόνια με τον σύντροφό της στην πολυκατοικία και τις τελευταίες ημέρες δεν είχε αλλάξει κάτι στις συνήθειές της. Οι κινήσεις της ήταν φυσιολογικές και δεν είχε κινήσει τις υποψίες σε κανέναν.

Τα ρεπορτάζ της αστυνομίας ανέφεραν τις προηγούμενες ημέρες ότι η δράστις πιθανότατα κρυβόταν καλά περιμένοντας τον χρόνο να περάσει, όμως οι δηλώσεις των γειτόνων μιλούν για μία γυναίκα που κυκλοφορούσε κανονικά συνεχίζοντας τη ζωή της με τον σύντροφό της.

Η δράστις είχε κρατήσει κάποια από τα ενοχοποιητικά στοιχεία που την συνδέουν με την επίθεση, όπως η τηλεκάρτα και η περούκα αλλά οι αστυνομικοί ψάχνουν ακόμα το θερμός με το οποίο μεταφέρθηκε το θειικό οξύ της επίθεσης για να έχουν ακόμα περισσότερα ατράνταχτα στοιχεία ενοχής της.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.