Έτσι την «έδεσαν»: Το κίνητρο της επίθεσης και το μοιραίο λάθος που πρόδωσε τη γυναίκα με το βιτριόλι

Έτσι την «έδεσαν»: Το κίνητρο της επίθεσης και το μοιραίο λάθος που πρόδωσε τη γυναίκα με το βιτριόλι
Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση.

Στην προσαγωγή μίας ύποπτης γυναίκας για την επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα προχώρησε η αστυνομία. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για μία 35χρονη γυναίκα που δεν βρισκόταν στον αρχικό κύκλο υπόπτων των Αρχών.

Το κίνητρό της όπως φαίνεται ήταν η αντιζηλία που είχε με την άτυχη 34χρονη γυναίκα. Η γυναίκα που προσήχθη φέρεται να διατηρούσε περιστασιακή σχέση με δικηγόρο που είχε προσωπική επαφή με την 34χρονη. Η ύποπτη θεώρησε το θύμα «εμπόδιο» ως προς την σχέση της με τον δικηγόρο.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία προχώρησε στην επίθεση στη δουλειά της 34χρονης καθώς δεν γνώριζε τη διεύθυνση κατοικίας της. Οι Αρχές έφτασαν στα ίχνη της μέσα από διαδοχικούς αποκλεισμούς άλλων υπόπτων που είχαν ισχυρά άλλοθι.

Όπως είχε γνωστό εδώ και μέρες η δράστις είχε υποπέσει σε πάρα πολλά λάθη που θα οδηγούσαν αργά ή γρήγορα στον εντοπισμό της από τις Αρχές. Οι κλήσεις που έκανε σε εταιρεία ταξί πριν και μετά την επίθεση την πρόδωσαν. Οι Αρχές είχαν στα χέρια τους δύο ηχητικά με τη φωνή της.

Οι αστυνομικοί ακόμη κατάφεραν να βρουν και τη διαδρομή που ακολούθησε το μοιραίο πρωινό της επίθεσης. Σύμφωνα με πληροφορίες έχει προσαχθεί και δεύτερη γυναίκα για την υπόθεση. Πρόκειται για εκείνη που προμήθευσε το καυστικό υγρό στη δράστιδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

© 2024 instanews.gr | All Rights Reserved
Created by Netway
Exit mobile version