100 χρόνια μπροστά: Τα μέτρα των Τρικάλων για ασφαλείς διακοπές εν μέσω κορωνοϊού

100 χρόνια μπροστά: Τα μέτρα των Τρικάλων για ασφαλείς διακοπές εν μέσω κορωνοϊού

Παράδειγμα προς μίμηση ακόμα και από τις περιοχές με περισσότερο τουρισμό.

Τα Τρίκαλα πρωτοπορούν ακόμα μία φορά και φαίνεται να είναι πιο έτοιμα να αντιμετωπίσουν την πρόκληση μία διαφορετικής και πιο δύσκολης τουριστικής περιόδου, λαμβάνοντας πρωτοβουλίες που θα ζήλευαν ακόμα και τα κοσμοπολίτικά νησιά του Αιγαίου.

Η πόλη της Θεσσαλίας ετοίμασε μία καμπάνια, στην οποία συμμετέχουν τόσο ο Ενιαίος Φορέας Τουριστικής Ανάπτυξης όσο και οι ξενοδόχοι του νομού ενημερώνοντας τους πιθανούς τουρίστες της πόλης για τα μέτρα που έχουν ληφθεί ώστε η διαμονή τους να είναι ασφαλής.

Μεταξύ των άλλων ενεργειών δημιουργήθηκε ένα άκρως επαγγελματικό βίντεο στο οποίο πέρα από την φυσική ομορφιά του τοπίου και της ρυμοτομίας της πόλης γίνονται αναφορές για την ασφάλεια και την άνεση των επισκεπτών μέσα από μία σειρά μέτρων που έχουν ληφθεί.

Όλα τα ξενοδοχεία ακολουθούν πιστά τα υγειονομικά πρωτόκολλα, η καθαριότητα των πισινών, των ανθρώπων που δουλεύουν στα ξενοδοχεία αλλά και τη αφθονία υγειονομικού υλικού τονίζονται στο βίντεο. Διασφαλίζοντας έτσι το αίσθημα ασφάλειας στους τουρίστες που θα επιλέξουν τα Τρίκαλα για τις θερινές διακοπές τους.

TRIKALA CovidOut

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.