Την ταυτοποίησαν: Ποια από τις δύο υπόπτους για την επίθεση με το βιτριόλι θα συλλάβουν οι αρχές

Την ταυτοποίησαν: Ποια από τις δύο υπόπτους για την επίθεση με το βιτριόλι θα συλλάβουν οι αρχές

Ραγδαίες οι εξελίξεις.

Η ΕΛΑΣ προσπαθεί τις τελευταίες ημέρες να μαζέψει όσο περισσότερα ενοχοποιητικά στοιχεία μπορεί ώστε να έχει ατράνταχτες αποδείξεις για να θωρακιστεί η δικογραφία όταν απαγγελθεί η κατηγορία.

Σύμφωνα με πληροφορίες η αστυνομία έχει καταλήξει σε δύο γυναίκες από τη λίστα υπόπτων που είχε δημιουργηθεί στην αρχή. Το θύμα, η 33χρονη Ιωάννα, όσο και αν προσπάθησε δεν μπόρεσε να αναγνωρίσει καμία από τις υπόπτους οπότε οι αποδείξεις για την ενοχή θα προκύψουν αποκλειστικά από τις αναλύσεις των οπτικοακουστικών υλικών που έχει στην κατοχή της η ασφάλεια.

Μετά τη μελέτη όλων των στοιχείων, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, οι αρχές έχουν φτάσει στις δύο ύποπτες και είναι έτοιμες να θεωρήσουν βασική ύποπτο τη μία από τις δύο γυναίκες που την ώρα της επίθεσης είχε κλειστό το κινητό της.

Από μόνο του αυτό δεν είναι ένα στοιχείο που θα επαρκούσε σε μία πιθανή δίκη, είναι όμως ικανό να ρίξει πάνω της όλη την προσπάθεια των αρχών να ανακαλύψουν ενοχοποιητικά στοιχεία από τα πιθανά λάθη που έκανε η ύποπτος με το κλειστό κινητό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δημόσιου καναλιού δεν αποκλείεται η σύλληψή της να γίνει ακόμα και τις επόμενες ώρες καθώς υπάρχει ταύτιση των στοιχείων του προσώπου της και η αστυνομία είναι για πρώτη φορά τόσο αισιόδοξη παρότι δεν υπάρχει ούτε η φωνητική αναγνώρισή της από την Ιωάννα.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Star και της Τασούλας Παπανικολάου για το κεντρικό δελτίο του σταθμού υπάρχει πλέον ταυτοποίηση τόσο στο πρόσωπο, όσο και στην φωνή αλλά και τη διαδρομή της βασικής υπόπτου αφού η σάρωση στην περιοχή έδειξε την ύπαρξη του κινητού της και το μόνο που μένει είναι η σύλληψή της τις επόμενες ώρες.

Στο ίδιο ρεπορτάζ αναφέρθηκε ότι η δράστις κρύβεται και θεωρεί ότι έχει εκτελέσει το τέλειο σχέδιο.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.