Εξαφάνιση μικρής Μαντλίν: Το σενάριο που εξετάζουν οι γερμανικές Αρχές

Εξαφάνιση μικρής Μαντλίν: Το σενάριο που εξετάζουν οι γερμανικές Αρχές

Οι γονείς του κοριτσιού δεν χάνουν τις ελπίδες τους.

Εδώ και 13 χρόνια οι γονείς και οι συγγενείς της μικρής Μαντλίν Μακάν αναζητούν την αλήθεια. Το μικρό ξανθό κορίτσι εξαφανίστηκε από το θέρετρο που ήταν με την οικογένειά του στην Πορτογαλία τον Μάιο του 2007.

Έκτοτε οι Αρχές τριών χωρών έχουν επιδοθεί σε ένα ανελέητο κυνηγητό προκειμένου να βρουν την άκρη του νήματος. Εδώ και μερικές ημέρες υπήρξε ουσιαστική εξέλιξη στις έρευνες αφού θεωρείται ύποπτος για την εξαφάνισή της ένας Γερμανός.

Ο 43χρονος σεσημασμένος παιδόφιλος και καταδικασμένος για βιασμό ζούσε στην περιοχή Αλγκάβρε την περίοδο 1995-2007. Μάλιστα έκανε διαρρήξεις σε δωμάτια τουριστικών καταλυμάτων και ξενοδοχείων αλλά και διακίνηση ναρκωτικών.

Οι γερμανικές Αρχές αντιμετωπίζουν την υπόθεση ως δολοφονία. «Θεωρούμε ότι το κορίτσι είναι νεκρό» ανακοίνωσε ο εισαγγελέας του Μπρούνσβάικ Χανς Κρίστιαν Βόλτερς. Μάλιστα ανακοινώθηκε ότι έχει προσδιοριστεί και ο τρόπος θανάτου του μικρού κοριτσιού.

«Το μόνο που θέλουμε τόσο καιρό είναι να την βρούμε, να μάθουμε την αλήθεια και να βρεθούν οι ένοχοι ενώπιον της δικαιοσύνης», δήλωσαν οι γονείς της, Κέιτ και Τζέρι. «Δεν θα εγκαταλείψουμε ποτέ την ελπίδα ότι η Μάντλιν είναι ζωντανή, αλλά ό, τι κι αν έχει συμβεί, θα πρέπει να το μάθουμε για να μπορέσουμε να ησυχάσουμε».

Σύμφωνα με την γερμανική αστυνομία η ακριβής αλληλουχία των γεγονότων είναι υπό διερεύνηση. Πιο πιθανό είναι ο ύποπτος να είχε σeξουαλικό κίνητρο. Ωστόσο δεν αποκλείεται να πήρε μία αυθόρμητη απόφαση ενώ έκανε διάρρηξη στο δωμάτιο του ξενοδοχείου.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.