Μαυροφορεμένη με βιτριόλι: Άφωνοι οι αστυνομικοί μετά τη σάρωση των κινητών των υπόπτων

Μαυροφορεμένη με βιτριόλι: Άφωνοι οι αστυνομικοί μετά τη σάρωση των κινητών των υπόπτων

Τα νέα στοιχεία της αστυνομίας δείχνουν το προφανές.

Κάθε μέρα που περνάει, με τα νέα στοιχεία που έρχονται στην κατοχή της αστυνομίας αποδεικνύεται αυτό που πολλοί υποπτεύονταν από την αρχή. Η μυστηριώδης μαυροφορεμένη γυναίκα, που επιτέθηκε στην 33χρονη Ιωάννα έξω από την εργασία της δεύτερης στην Καλλιθέα, δεν είναι μία τυχαία θύτης που ενήργησε εκδικητικά.

Όλα τα στοιχεία συνηγορούν ότι πρόκειται για επαγγελματικά σχεδιασμένο χτύπημα, μία επίθεση στην οποία η θύτης είχε λάβει όλα τα μέτρα που θα της εξασφάλιζαν ότι δε θα μπορεί να αναγνωριστεί ή να βρεθούν εύκολα στοιχεία που να οδηγούν στην ταυτότητά της.

Τα νέα ευρήματα της Ασφάλειας δείχνουν ότι εκτός από την κλήση της μαυροντυμένης προς το ταξί που θα την μετέφερε στον χώρο εργασίας του θύματος, δεν υπήρχαν στον χώρο κινητά που να συνδέονται με κάποιον από τους ενόχους.

Η «σάρωση» των κινητών τηλεφώνων την ώρα της επίθεσης στην περιοχή από την οποία έγινε το τηλέφωνο για το υπό ενοικίαση ταξί, δεν ταυτοποίησαν κανέναν από τους αριθμούς τηλεφώνων που έχουν δηλωμένους οι ύποπτες για την επίθεση στην Ιωάννα.

Αυτό σημαίνει ότι η μαυροντυμένη, αν είναι μία από τις βασικές υπόπτους, δεν είχε μαζί της τηλέφωνο, πράγμα που σημαίνει ότι πιθανότατα γνώριζε την ικανότητα της τεχνολογίας που διαθέτει η αστυνομία να εντοπίσει το σήμα του οποιαδήποτε στιγμή. Μία γνώση που φτιάχνει ένα προφίλ επαγγελματία τέτοιων χτυπημάτων.

Ένα ακόμα στοιχείο το οποίο θα βοηθούσε την ΕΛΑΣ χάθηκε με τις έρευνες πλέον να πέφτουν στην εύρεση του σειριακού αριθμού της τηλεκάρτας που χρησιμοποίησε η θύτης.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.