Το megaλο άνοιγμα (ομάδας) του ΣΥΡΙΖΑ!

Το megaλο άνοιγμα (ομάδας) του ΣΥΡΙΖΑ!
Τι λέει το παρασκήνιο

Από τον Φεβρουάριο, οπότε επέστρεψε στους τηλεοπτικούς δέκτες, το Mega έχει ήδη αποκτήσει το δικό του κοινό στα μερίδια τηλεθέασης. Μικρό ακόμη, για τα… κυβικά του, αλλά κάθε αρχή και δύσκολη (ως γνωστόν).

Το εντυπωσιακό είναι πως, παρά τις –πασίγνωστα- καλές σχέσεις του ιδιοκτήτη του με τη Νέα Δημοκρατία, η «γραμμή» του καναλιού είναι από ουδέτερη έως επικριτική προς τη νυν κυβέρνηση. «Γραμμή» που βγαίνει κι από τις εκπομπές αλλά και το δελτίο ειδήσεων που παρουσιάζει η Δώρα Αναγνωστοπούλου.

Τούτο δεν το λέμε μόνο εμείς. Και στον ΣΥΡΙΖΑ το ξέρουν, ειδικά η «ομάδα» (ή «φράξια», κατά άλλους) του Πάνου Σκουρλέτη, με τον γραμματέα του κόμματος να έχει πολύ καλή επαφή με το κανάλι ενώ ζητά, ως λένε στην Κουμουνδούρου, από έμπιστούς του στο κόμμα να μην αρνούνται προσκλήσεις για να εμφανιστούν στο megaλο κανάλι. Εννοείται πως η δημιουργία του SYRIZA TV δεν θα φέρει νέους ψηφοφόρους στο κόμμα, ως λέει ο ίδιος ο Σκουρλέτης.

Συνάμα, σε ορισμένους «διαδρόμους» (της Βουλής, των καναλιών κλπ.) συζητείται ότι ο Σταμάτης Μαλέλης ίσως είναι υποψήφιος… με τον ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές, όποτε κι αν αυτές γίνουν.

Ο δημοσιογραφικά επικεφαλής του Mega έχει καλή σχέση με την πολιτική βέβαια, ήταν πέρυσι υποψήφιος βουλευτής με το Κίνημα Αλλαγής στη Β’ Πειραιά, συγκεντρώνοντας 3.208 σταυρούς έναντι 3.799 του Δημήτρη Διαμαντίδη αλλά το κόμμα δεν έβγαλε έδρα εκεί. Όσο για τον ΣΥΡΙΖΑ; Πιθανώς να είναι απλά φήμες..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

© 2024 instanews.gr | All Rights Reserved
Created by Netway
Exit mobile version