13 χρόνια μετά: Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της εξαφάνισης της μικρής Μαντλίν

Ανατροπή στην υπόθεση της μικρής Μαντλίν - «Ζει και είναι στην Πορτογαλία»

Νέο στοιχείο για την υπόθεση.

Νέες εξελίξεις στην υπόθεση της εξαφάνισης της μικρής Μαντλίν ανατρέπουν όλα όσα ξέραμε. Σύμφωνα με το BBC η Σκότλαντ Γιαρντ ταυτοποίησε ως ύποπτο έναν 43χρονο Γερμανό ο οποίος είναι κρατούμενος στις φυλακές.

Ο άνδρας αυτός θεωρείται ότι ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που είχε δει το 3χρονο κοριτσάκι. Μάλιστα εκείνη την περίοδο κυκλοφορούσε στην περιοχή με ένα φορτηγάκι.

«Σε σχέση με την εξαφάνιση της μικρής Βρετανίδας Μαντλίν Μπεθ Μακάν, το υπουργείο δημόσιας τάξης του Μπραουνσβάιγκ διεξάγει έρευνα σχετικά με έναν Γερμανό υπήκοο ηλικίας 43 ετών που θεωρείται ύποπτος για φόνο», αναφέρεται μεταξύ άλλων σε δελτίο Τύπου της γερμανικής αστυνομίας.

Ο ύποπτος αυτός είναι παιδόφιλος ενώ έχει καταδικαστεί πολλές φορές για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών. Αυτή την περίοδο σύμφωνα με την γερμανική αστυνομία εκτίει ποινή φυλάκισης για άλλη υπόθεση. Οι Γερμανοί αστυνομικοί συνεργάστηκαν με Βρετανούς και Πορτογάλους προκειμένου να βρουν τον συγκεκριμένο άνδρα.

Σύμφωνα με το BBC ο συγκεκριμένος άνδρας ύποπτος έζησε στο Αλγκάρβε από το 1995 έως και το 2007. Ο τόπος διαμονής του ήταν ένα σπίτι που βρίσκεται ανάμεσα στο Λάγκος και την Πράια ντα Λουζ. Σύμφωνα με τη γερμανική αστυνομία, έβγαζε τα προς το ζην «διαπράττοντας εγκλήματα, ιδίως διαρρήξεις σε ξενοδοχειακά συγκροτήματα και παραθεριστικές κατοικίες», όπως και διακίνηση ναρκωτικών.

Η μικρή Μαντλίν Μακάν εξαφανίστηκε στις 3 Μαΐου 2007 από την περιοχή Πράια ντα Λουζ στην Πορτογαλία όπου ήταν με την οικογένειά της. Από εκείνη την στιγμή έχει ξεκινήσει μία μεγάλη έρευνα εντοπισμού της ενώ στους ύποπτους βρέθηκαν και οι γονείς της.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.