Προδόθηκε: Αυτό είναι το μυστικό της τηλεκάρτας της μαυροντυμένης

Προδόθηκε: Αυτό είναι το μυστικό της τηλεκάρτας της μαυροντυμένης

Τι αποκαλύφθηκε από τα νέα στοιχεία.

Ένα νέο στοιχείο προέκυψε από τις έρευνες για την μαυροντυμένη γυναίκα που επιτέθηκε με θειικό οξύ στην 34χρονη Ιωάννα έξω από την εργασία της στην Καλλιθέα.

Η έρευνα πλέον στις κινήσεις της μαυροντυμένης δεν περιορίζεται στην ημέρα της επίθεσης αλλά μέσω αναλύσεων και άλλων βίντεο τα βήματα της έχουν ιχνηλατηθεί ακόμα και αν δεν έχει αναγνωριστεί το πρόσωπό της από το θύμα ή τους άλλους μάρτυρες που την περιγράφουν μόνο σωματικά.

Το νέο βίντεο που έχουν εξασφαλίσει οι άνθρωποι της ΕΛΑΣ είναι από την προηγούμηνη ημέρα της επίθεσης και εστιάζει στον τηλεφωνικό θάλαμο από τον οποίο η μαυροντυμένη κάλεσε το ταξί που θα την μετέφερε στον χώρο της επίθεσης.

Η θύτης τοποθέτησε μία τηλεκάρτα στον τηλεφωνικό θάλαμο για να μη χρησιμοποιήσει ένα εύκολα ανιχνεύσιμο κινητό. Εκεί όμως έκανε το μεγάλο λάθος καθώς ακόμα και στις τηλεκάρτες υπάρχει σειριακός αριθμός.

Αυτόν τον αριθμό προσπαθούν να εντοπίσουν οι αστυνομικοί συνεχίζοντας την έρευνα καθώς θα τους οδηγήσει στο κατάστημα από το οποίο αγοράστηκε η τηλεκάρτα. Αν εντοπιστεί ο σειριακός αριθμός θα μπορούν επίσης να εντοπίσουν και τις άλλες συνομιλίες που πιθανότατα έκανε με αυτήν την κάρτα η μαυροντυμένη.

Η τηλεκάρτα ίσως είναι το κλειδί των αποδείξεων που ψάχνουν οι αστυνομικοί για να μειώσουν τη λίστα των υπόπτων και να βρεθεί η ταυτότητα της μαυροντυμένης γυναίκας.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.