Οικογενειακή ανταρσία: Η κόρη του Τραμπ ζητάει δικαιοσύνη για τον George Floyd

Οικογενειακή ανταρσία: Η κόρη του Τραμπ ζητάει δικαιοσύνη για τον George Floyd

H κόρη του Τραμπ απαντάει στις πρακτικές του πατέρα της.

Από εκεί που δεν το περίμενε βρήκε την πιο ηχηρή απάντηση – αντιπολίτευση στις θέσεις που πρεσβεύει ο Αμερικανός πρόεδρος καθώς η κόρη του συμμετείχε στο χτεσινό #BlackoutTuesday.

Η Τίφανι Τραμπ είναι το τέταρτο παιδί του προέδρου των ΗΠΑ, όχι τόσο λαοπρόβλητη και ότι τόσο κοντά στον πατέρα της όσο η Ιβάνκα. Όπως έχει συμβεί και σε προηγούμενες περιπτώσεις η μικρή κόρη του Τραμπ δε συμφωνεί πάντα με όσα πρεσβεύει ο πατέρας της και αυτό έκανε το απόγευμα της Τρίτης.

Η Τίφανι ανάρτησε στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram μία μαύρη εικόνα μαζί με τα hashtags #blackoutTuesday και #justiceforgeorgefloyd. Στη λεζάντα της φωτογραφίας πρόσθεσε ρήση της πολιτικής ακτιβίστριας Helen Keller: «Μόνοι μπορούμε να καταφέρουμε ελάχιστα. Μαζί μπορούμε να καταφέρουμε τόσα πολλά».

Η μικρή κόρη του Τραμπ έγινε, όπως αναμενόταν, viral και ο πατέρας της βλέπει στο πρόσωπό της έναν πολιορκητικό κριό να εμφανίζεται μέσα από τον στενό του οικογενειακό κύκλο.

Ακόμα δεν υπήρξε κάποια απάντηση στην κίνηση αυτή της κόρης του από τον Ντόναλντ Τραμπ, όπως και να αντιδράσει όμως έχει ήδη δεχτεί μία μορφή ανταρσίας που δεν είχε προβλέψει.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

”Alone we can achieve so little; together we can achieve so much.”- Helen Keller #blackoutTuesday #justiceforgeorgefloyd

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tiffany Ariana Trump (@tiffanytrump) στις

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.