Η ΕΡΤ «έκοψε» την εκπομπή υποψήφιας Ευρωβουλευτού

Η ΕΡΤ «έκοψε» την εκπομπή υποψήφιας Ευρωβουλευτού

Εξαλλοι στο Κίνημα Αλλαγής...

Αυστηρή, σε τόνο και ύφους, επιστολή προς τον πρόεδρο της ΕΡΤ Κωνσταντίνο Ζούλα απέστειλε, δια μέσω του εκπροσώπου Τύπου Παύλο Χρηστίδη, το Κίνημα Αλλαγής. Ο λόγος; Η διακοπή της τηλεοπτικής εκπομπής «Europe» με παρουσιάστρια τη δημοσιογράφο Εύα Μπούρα.

Σύμφωνα με την επιστολή, το Κιν.Αλ, μεταφέρει προς τη διοίκηση της ΕΡΤ την «έκπληξη, έντονη δυσαρέσκεια και διαμαρτυρία» του:

«Η εκπομπή που μεταδιδόταν διαρκώς από το 2011 μέχρι τις 14/3/2020 διακόπηκε “προσωρινά” με απόφαση της διοίκησης σας, λόγω υποτίθεται των εκτάκτων μέτρων της πανδημίας. Όμως ανεξήγητα δεν επανήλθε μετά την άρση των μέτρων, σε αντίθεση με άλλες εκπομπές τον οποίων η μετάδοση είχε επίσης ανασταλεί. Η επίσημη αιτιολογία ότι δήθεν δεν λειτουργεί το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, είναι προφανώς προσχηματική αφού, όπως ελπίζω να γνωρίζετε, αυτό δεν ισχύει».

Η ΕΡΤ «έκοψε» την εκπομπή υποψήφιας Ευρωβουλευτού

Η Μπούρα ήταν υποψήφια ευρωβουλευτής με το Κίνημα Αλλαγής και η παράταξη στέκεται σε αυτό, μη κρίνοντας την εκπομπή της. Και, καταλήγωντας, αναφέρει ότι «η σπουδή ματαίωσης της εκπομπής, δημιουργεί εύλογα ερωτηματικά».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.