Η πιο κρίσιμη ημέρα: Σήμερα θα αναγνωρίσει η Ιωάννα την μαυροντυμένη;

Η πιο κρίσιμη ημέρα: Σήμερα θα αναγνωρίσει η Ιωάννα την μαυροντυμένη;

Ήρθε η ώρα η 34χρονη να δει το υλικό από τις κάμερες.

Η προσπάθεια των αστυνομικών να δείξουν στην Ιωάννα το υλικό, που έχουν από το βίντεο και τις φωτογραφίες που εμφανίζουν τη μαυροντυμένη γυναίκα πριν επιτεθεί στην 34χρονη, έπεφταν στο κενό. Το θύμα ξεσπούσε σε κλάματα και αρνούνταν να δει τα αποκαλυπτικά στοιχεία και να δείξει αν αναγνωρίζει τη γυναίκα πίσω από την επίθεση.

Σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ όμως, σήμερα Τρίτη, η Ιωάννα θα δεχτεί ξανά επισκέψεις της Αστυνομίας στο Θριάσιο Νοσοκομείο που νοσηλεύεται ακόμα, με τις φωτογραφίες των υπόπτων γυναικών, στις οποίες έχει καταλήξει η αστυνομία σφίγγοντας ακόμα περισσότερο τον κλοιό γύρω από την πραγματική ένοχη.

Αν η ψυχολογία του θύματος είναι σε καλύτερη κατάσταση από τις προηγούμενες ημέρες, οι άνθρωποι της ΕΛ.ΑΣ ελπίζουν ότι η κατάθεσή της μετά την επίδειξη του οπτικού υλικού θα περιέχει την αναγνώριση του προσώπου που περιμένουν όλοι για να αποκαλυφθεί η ταυτότητα της μαυροντυμένης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ALPHA στο κάδρο των υπόπτων βρίσκονται πλέον μόλις τρεις γυναίκες, οι δύο αλλοδαπές και η μία Ελληνίδα, με το άλλοθι της μίας αλλοδαπής που φέρεται να δήλωσε πως βρισκόταν στη Γερμανία να ελέγχεται ακόμα.

Οι δύο αλλοδαπές δεν είναι από το στενό περιβάλλον της Ιωάννας, όμως ακόμα εξετάζεται η σχέση τους με ανθρώπους από το περιβάλλον της. Οι αναλύσεις από τις σαρώσεις των επικοινωνιών που βγήκαν σε μία από τις τρεις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας θα βάλουν την αστυνομία στην τελική ευθεία για το ξεκαθάρισμα των βασικών υπόπτων.

Η πιο κρίσιμη ημέρα: Σήμερα θα αναγνωρίσει η Ιωάννα την μαυροντυμένη;

Όλα όμως θα ξεκαθαρίσουν όταν η Ιωάννα καταφέρει να αναγνωρίσει το πρόσωπο της σατανικής γυναίκας που της επιτέθηκε.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.