Επίθεση με βιτριόλι: Τι περιμένει η αστυνομία για να προχωρήσει σε συλλήψεις

Επίθεση με βιτριόλι: Τι περιμένει η αστυνομία για να προχωρήσει σε συλλήψεις

Μεγάλη αγωνία για τα αποτελέσματα της σάρωσης των κινητών τηλεφώνων.

Πολύ κοντά στη λύση του μυστηρίου της επίθεσης με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα Π. βρίσκεται η Αστυνομία.

Ο κύκλος των υπόπτων έχει περιοριστεί σε 5 άτομα, εκ των οποίων μία γυναίκα είναι η βασική ύποπτη για τη φρικτή επίθεση.

Δυστυχώς, αν και οι ενδείξεις για την εμπλοκή της είναι πολλές, δεν υπάρχουν αποδείξεις, με την ΕΛ.ΑΣ να αναμένει τα αποτελέσματα από τη σάρωση των κινητών τηλεφώνων των υπόπτων, βάσει των οποίων θα αποσαφηνιστεί ποιος βρισκόταν κοντά στο σημείο της επίθεσης το πρωινό της 20ής Μαΐου αλλά και δύο ημέρες νωρίτερα.

Η ταυτοποίηση του σήματος του κινητού τηλεφώνου της νούμερο ένα ύποπτης είναι το στοιχείο που περιμένει η Αστυνομία για να προχωρήσει στη σύλληψή της, με το σενάριο η δράστις να έχει φροντίσει να μην έχει μαζί της τη συσκευή κατά τη διάρκεια της επίθεσης να έχει πέσει κι αυτό στο τραπέζι.

Αιτία; Το γεγονός ως εκείνη έδρασε πολύ μεθοδικά και είναι πιθανό να είχε προνοήσει να μην αφήσει ίχνη ούτε μέσω του κινητού της τηλεφώνου.

Αυτός είναι και ο λόγος οι αρχές ζήτησαν υλικό και από τις δύο προηγούμενες ημέρες -18η και 19 Μαΐου- προκειμένου να καταφέρουν να συνδέσουν τη βασική ύποπτη με το σημείο της επίθεσης.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.