Επίθεση με βιτριόλι: «Την είδα, μπορώ να την αναγνωρίσω» – Το πρώτο βίντεο ντοκουμέντο από τη μαυροφορεμένη γυναίκα (Vid)

Επίθεση με βιτριόλι: «Την είδα, μπορώ να την αναγνωρίσω» - Το πρώτο βίντεο ντοκουμέντο από τη μαυροφορεμένη γυναίκα (Vid)

Θέμα ωρών η λύση της υπόθεσης.

Νέο βίντεο – ντοκουμέντο έχει στα χέρια της η Αστυνομία από τη φρικτή επίθεση με βιτριόλι κατά της 34χρονης Ιωάννας.

Η έρευνα περιορίζεται μέχρι αυτή τη στιγμή σε τρία πρόσωπα από τον οικογενειακό, τον κοινωνικό και τον επαγγελματικό κύκλο του θύματος, με τις Αρχές να αναμένουν το υλικό από τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας προκειμένου να μάθουν ποια από τις τρεις ύποπτες βρισκόταν στο σημείο της επίθεσης το πρωινό της 20ής Μαΐου.

Την ίδια ώρα, υλικό από κάμερα ασφαλείας η οποία κατέγραψε τη μαυροφορεμένη γυναίκα που επιτέθηκε στην Ιωάννα, μελετάται προσεκτικά με τον κλοιό να σφίγγει για τη δράστιδα.

Επίθεση με βιτριόλι: «Την είδα, μπορώ να την αναγνωρίσω» - Το πρώτο βίντεο ντοκουμέντο από τη μαυροφορεμένη γυναίκα (Vid)

Δείτε το υλικό που σύμφωνα με το Star έχει στα χέρια της η αστυνομία:

Η Real News, μάλιστα, παρουσίασε μαρτυρία – κλειδί στη λύση της υπόθεσης, με μάρτυρα να υποστηρίζει πως είδε τη μαυροφορεμένη μετά την επίθεση και πως μπορεί να την αναγνωρίσει!

Πρόκειται για καταστηματάρχη της Καλλιθέας, ο οποίος μόλις είδε την κοπέλα να ουρλιάζει από τους πόνους, παρατήρησε μια γυναίκα με μακρόστενο πρόσωπο και καφέ μάτια να αποχωρεί από το σημείο.

«Έστρεψα το βλέμμα μου αντίθετα και είδα μια γυναίκα να απομακρύνεται. Η φυγή της δεν κολλούσε με τον χαμό και τις κραυγές που εξελίσσονταν γύρω μας. Έτρεξα και την πρόλαβα. ‘Σταμάτα εδώ’ της είπα και την άγγιξα. Δεν φοβήθηκε καθόλου που κάποιος άγνωστος την άγγιξε», είπε χαρακτηριστικά υποστηρίζοντας πως μπορεί να την αναγνωρίσει αν τη δει.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.