«Την έχουμε»: Το στοιχείο που αποκάλυψε την ταυτότητα της μαυροφορεμένης με το βιτριόλι

Την κλείδωσαν: Μεγάλη ανατροπή με την μαυροφορεμένη που έριξε το βιτριόλι στην 34χρονη

Αντίστροφη μέτρηση.

Είμαστε πλέον στην τελευταία σκηνή του έργου, καθώς οι αρχές βρίσκονται ένα βήμα πριν τη λύση του μυστηρίου. Έμπειροι αστυνομικοί μιλώντας στο instanews.gr αναφέρουν ότι την Δευτέρα όλα θα τελειώσουν.

Οι αστυνομικοί θεωρούν ότι έχουν κλειδώσει τα 2 πρόσωπα που θεωρούνται βασικοί ύποπτοι και απλώς περιμένουν 2 μέρες ακόμα για να τελειώσουν όλα και να δέσουν την υπόθεση.

Πώς θα γίνει αυτό; Τη Δευτέρα αναμένεται να έχουν την απάντηση από τις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας που θα δείξει ποια απ’ τις 2 γυναίκες βρισκόταν στην περιοχή την ώρα του συμβάντος.

Την Δευτέρα επίσης τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ελληνικής αστυνομίας θα δώσουν τις απαντήσεις που περιμένουν με αγωνία οι ερευνητές.

Από το σημείο που έγινε η επίθεση υπάρχουν διάφορες λήψεις της μαυροφορεμένης γυναίκας, οι οποίες όμως είναι μακρινές. Οι λήψεις αυτές θα ζουμαριστούν και θα καθαρίσουν, ώστε να φανεί το πρόσωπο της γυναίκας που όλοι ψάχνουν.

Η αντίστροφη μέτρηση έχει ήδη αρχίσει. Οι αστυνομικοί είναι πεπεισμένοι ότι πλέον την έχουν κι ότι το αργότερο έως τη Δευτέρα όλα θα έχουν τελειώσει…

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.