Επίθεση με βιτριόλι: Η απόλυτη ανατροπή με τον άντρα που εμπλέκεται στην υπόθεση

Επίθεση με βιτριόλι: Η απόλυτη ανατροπή με τον άντρα που εμπλέκεται στην υπόθεση

Τι εξετάζουν πλέον οι αρχές.

Η υπόθεση της επίθεσης με θειικό οξύ στην 34χρονη Ιωάννα λίγο έξω από τον χώρο εργασίας της στην Καλλιθέα προχωράει με την ίδια να δηλώνει ότι δεν μπορεί να θυμηθεί άλλα χαρακτηριστικά της γυναίκας που της επιτέθηκε στο πρόσωπο για να την αναγνωρίσει.

Λόγω της κατηγορηματικής κατάθεσης αυτής οι αρχές έχουν κατευθύνει τις έρευνές τους στο σενάριο η γυναίκα να μην είναι κάποιο πρόσωπο από το περιβάλλον της Ιωάννας αλλά να έχει προσληφθεί από κάποιον τρίτο άνθρωπο για να βλάψει την 34χρονη.

Το σενάριο του ηθικού αυτουργού είναι ανοιχτό με την αστυνομία, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star να έχει φτάσει σε δύο γυναίκες πιθανές ηθικούς αυτουργούς της επίθεσης. Και οι δύο είναι από το στενό περιβάλλον του θύματος. Όμως η αστυνομία δεν αποκλείει ηθικός αυτουργός να είναι άντρας.

Στο ίδιο συμπέρασμα έχει φτάσει και ο συνήγορος του θύματος Απόστολος Λύτρας που δεν αποκλείει πλέον κανένα ενδεχόμενο δηλώνοντας χαρακτηριστικά «Δεν αποκλείω κανένα από τα ενδεχόμενα, ούτε να υπάρχει ηθικός αυτουργός, ούτε συνεργός».

Ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας δίνει τη δική του εκδοχή που συνηγορεί στην ύπαρξη συνεργού με την επίθεση να είναι το αποτέλεσμα ενός ανθρώπου που μισεί και θέλει να εκδικηθεί.

«Ο ηθικός αυτουργός, αρχικά, πιστεύει ότι έχει κάνει το τέλειο έγκλημα και, δεύτερο, είναι πάρα πολύ δειλός. Είναι ένας άνθρωπος, οποίος έχει τεράστιο μίσος και φοβερή εκδικητικότητα. Θέλει οπωσδήποτε να κάνει κακό. Το μεγάλο μίσος είναι το κυρίαρχο στοιχείο».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.