Επίθεση με βιτριόλι: Αυτό είναι το νέο σενάριο που εξετάζουν οι Αρχές

Επίθεση με βιτριόλι: Η υπεσύγχρονη τεχνολογία της αστυνομίας και το λάθος της δράστιδος

Κοντά στη λύση του μυστηρίου οι Αρχές.

Κοντά στη λύση του μυστηρίου της επίθεσης με βιτριόλι είναι οι Αρχές. Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση έχουν συγκεντρώσει επάρκεια στοιχείων και σε συνδυασμό με τις καταθέσεις συγγενών και φίλων της 34χρονης είναι κοντά στην άκρη του νήματος.

Το νέο σενάριο που εξετάζουν οι Αρχές είναι η μασκοφόρος δράστις να μην ενήργησε μόνη της αλλά να είναι και συνεργό. Οι ειδικοί εκτιμούν ότι το θειικό οξύ δεν το προμηθεύτηκε η μασκοφόρος γιατί θα κινούσε υποψίες γι’ αυτό και ένας αλλοδαπός που εμφανίστηκε ως εργάτης το πήρε αντί για εκείνη.

Οι αστυνομικοί παράλληλα με αυτή την έρευνα μιλάνε με συγγενείς και φίλους της άτυχης 34χρονης. Οι καταθέσεις αφορούν συγκεκριμένες ερωτήσεις που αφορούν σε συγκεκριμένα πρόσωπα προκειμένου να καταλήξουν σε κάποιο συμπέρασμα.

Οι αναλυτές περιμένουν και τα αποτελέσματα από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου. Με αυτόν τον τρόπο θα διαπιστωθεί ποια από τις πέντε βασικές ύποπτες βρισκόταν στον τόπο όπου έγινε η φρικαλέα πράξη το πρωί της προηγούμενης Τετάρτης στην Καλλιθέα.

Οι ερευνητές θα μιλήσουν ακόμη μία φορά σήμερα με το θύμα. Στοχεύουν να τις κάνουν συγκεκριμένες ερωτήσεις προκειμένου να ξεδιαλύνουν το τοπίο με τις ύποπτες που έχει δείξει η ίδια σε προηγούμενες καταθέσεις της.

Εντός των επόμενων ημερών αναμένονται και τα αποτελέσματα από την ανάλυση των φωτογραφικών καρέ προκειμένου να διαπιστωθεί ποια είναι η μαυροφορεμένη γυναίκα.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.