Την βρήκαν: Το μοιραίο λάθος της μαυροφορεμένης με το βιτριόλι που οδηγεί στον εντοπισμό της

Την βρήκαν: Το μοιραίο λάθος της μαυροφορεμένης με το βιτριόλι που οδηγεί στον εντοπισμό της

Θέμα ωρών ο εντοπισμός της δράστιδος.

Θέμα ωρών είναι όπως όλα δείχνουν ο εντοπισμός του προσώπου που βρίσκεται πίσω από την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος μίας 34χρονης γυναίκας στην Καλλιθέα. Το πρωί της προηγούμενης Τετάρτης η άτυχη Ιωάννα δέχθηκε επίθεση με καυστικό υγρό καθώς πήγαινε προς τη δουλειά της.

Το στίγμα των τηλεφωνικών επικοινωνιών αναμένεται να ρίξει φως στην υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. Η δράστις έκανε ένα λάθος που όπως όλα δείχνουν μπορεί να οδηγήσει τις Αρχές στην εξιχνίαση της υπόθεσης και στον εντοπισμό της.

Η γυναίκα που έριξε το καυστικό υγρό στην 34χρονη κουβαλούσε μαζί ενεργοποιημένο το κινητό της τηλέφωνο την στιγμή της επίθεσης. Η άρση απορρήτου που ζήτησαν οι Αρχές έγινε δεκτή και μέχρι την Παρασκευή θα έχει δοθεί το στίγμα των κινήσεων των επτά γυναικών που αποτελούν τις ύποπτες.

Οι αστυνομικοί αναμένεται να έχουν στα χέρια και τα αποτελέσματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια που θα «φωτίσουν» τα φωτογραφικά καρέ της βασικής ύποπτης. Στα εργαστήρια των Αρχών γίνονται συγκεκριμένες διεργασίες προκειμένου να αποκαλυφθεί η εικόνα της.

Οι αστυνομικοί μέσα από τις καταθέσεις συγγενών και φίλων της άτυχης Ιωάννας κατάφεραν να δημιουργήσουν μία λίστα υπόπτων από δέκα άτομα. Από αυτά τα τρία αποκλείστηκαν καθώς είχαν ισχυρό άλλοθι.

Οι Αρχές θα επισκεφθούν και πάλι την 34χρονη προκειμένου να κάνουν συγκεκριμένα ερωτήματα που θα οδηγήσουν στον εντοπισμό της δράστιδος. Σύμφωνα με την εκτίμηση των αστυνομικών οι επόμενες 48 ώρες θεωρούνται ιδιαίτερα κρίσιμες για την εξιχνίαση της υπόθεσης που σόκαρε το πανελλήνιο.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.