Αδιανόητο: O αθλητής γίγαντας που προσπαθεί να κολλήσει κορωνοϊό από άρρωστους

Αδιανόητο: O αθλητής γίγαντας που προσπαθεί να κολλήσει κορωνοϊό από άρρωστους

Ο πολέμιος της πανδημίας προσπαθεί να αποδείξει το αναπόδειχτο.

Ο Σεργκέι Χαριτόνοφ είναι ένας από τους πιο γνωστούς αθλητές του MMA στη χώρα του με πολλές διακρίσεις και μετάλλια τόσο ως μποξέρ αλλά και ως μαχητής των μεικτών πολεμικών τεχνών.

Έχοντας ρεκόρ 30 νίκες με 20 νοκάουτ και 9 μόλις ήττες, ο 39χρονος γίγαντας έχει μάθει πολλά χρόνια να αντιμετωπίζει γορθιές και ισχυρά χτυπήματα μέσα στα ρινγκ. Η απόφασή του όμως να κολλήσει κορωνοϊό εσκεμμένα είναι κάτι που τον έκανε το θέμα των ημερών και κατακρίνεται από μεγάλη μερίδα κόσμου.

Ο Χαριτόνοφ είναι από τους αθλητές που εναντιώνεται στα μέτρα που πήραν οι χώρες σε παγκόσμιο επίπεδο για να προστατευτούν από την εξάπλωση του ιού. Ο ίδιος ταξίδεψε μέχρι την Μόσχα με μοναδικό σκοπό να κολλήσει covid-19.

Σε κάποια από τα μηνύματά του δείχνει ότι έχει ενδοιασμούς ακόμα και για την ύπαρξη της πανδημίας ενώ τονίζει ότι οι κυβερνήσεις αναγκάζουν τον κόσμο να φοράει μάσκες και να μοιάζει με κλόουν.

Ο ίδιος παραδέχτηκε ότι ταξίδεψε στη Μόσχα και πλησίαζε επίτηδες ανθρώπους που έβηχαν ή φτερνίζονταν με σκοπό να κολλήσει κορωνοϊό. Η προσπάθειά του αυτή ξεκίνησε στις αρχές του μήνα όμως ο μαχητής των MMA φαίνεται απογοητευμένος γιατί δεν έχει κολλήσει ακόμα, καθώς όπως λέει το ανοσοποιητικό του σύστημα αντέχει.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.