Ζοφερή δήλωση: «Δεν είναι μόνο ο κορωνοϊός. Έρχονται και άλλοι φονικοί ιοί»

Ζοφερή δήλωση: «Δεν είναι μόνο ο κορωνοϊός. Έρχονται και άλλοι φονικοί ιοί»

H ιολόγος προβλέπει το μέλλον.

Έγινε γνωστή ως «bat woman» μετά την εκτεταμένη έρευνά της για τον κορωνοϊό στις νυχτερίδες, κατηγορήθηκε για πολλά και ήρθε η ώρα της να δώσει τις απαντήσεις της μιλώντας στο δίκτυο CGTN και αποκαλύπτοντας στοιχεία που ελάχιστοι γνωρίζουν.

Η ιολόγος Σι Ζενγκλί, αναπληρώτρια διευθύντρια του Ινστιτούτου της Γιουχάν, το οποίο κατηγορήθηκε ανοιχτά από την κυβέρνηση των ΗΠΑ ότι κατασκεύασε τεχνητά τον κορωνοϊό, έδωσε συνέντευξη στην οποία αποκάλυψε ότι ακόμα η ανθρωπότητα δεν έχει δει τίποτα όσον αφορά το θέμα των φονικών ιών που προέρχονται από τα ζώα.

Οι ιοί που αποκαλύπτονται είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου μιας σειράς ιών οι οποίοι μπορεί να είναι εξίσου φονικοί με τον Covid-19. H ίδια φέρεται να φιμώθηκε από την κινεζική κυβέρνηση, από τη στιγμή που ανακάλυψε τη γενετική σύνθεση του νέου στελέχους του κορωνοϊού.

Δήλωσε λυπημένη για την πολιτικοποίηση και ορκίστηκε ότι ποτέ δεν διέφυγε ο ιός από το εργαστήριο στο οποίο ήταν υπεύθυνη. Παρόλα αυτά έκανε μία ζοφερή πρόβλεψη. Αν δε μελετηθούν σωστά και έγκαιρα από τους επιστήμονες οι ιοί που φέρουν τα άγρια ζώα, τότε η πιθανότητα να έχουμε και μία νέα πανδημία είναι μεγάλη.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.