Το έκανε και πάλι: Η δήλωση Πρετεντέρη για την Αχτσιόγλου που προκάλεσε σάλο

Το έκανε και πάλι: Η δήλωση Πρετεντέρη για την Αχτσιόγλου που προκάλεσε σάλο

Μία φορά, οκ. Αλλά δύο;

Την πρώτη φορά λες, ΟΚ, εν τη ρύμη του λόγου θα του ξέφυγε. Τη δεύτερη, όμως; Πώς μπορεί να το δικαιολογήσει κάποιος; Ο Γιάννης Πρετεντέρης μέσα σε λίγα 24ωρα κατάφερε να συγκεντρώσει τα «πυρά» μεγάλης μερίδας του κόσμου, καθώς κατηγορήθηκε ευθέως για σeξισμό

Τι είναι ο σeξισμός; Προκατάληψη ή διάκριση σχετικά με το φύλο ενός ατόμου, είτε βιολογικό είτε κοινωνικό. Ως όρος χρησιμοποιείται συχνότερα από τις γυναίκες που θεωρούνται ότι βάλλονται ενώ συνδέεται με τα στερεότυπα και τους ρόλους των φύλων.

Από μικροφώνου λοιπόν, στο Θέμα FM, ο Πρετεντέρης μέσα σε λίγες ημέρες… χτύπησε δις. Την πρώτη φορά ήταν με τη Φώφη Γεννηματά και, αναφερόμενος στην απουσία της από τη Βουλή, έκρινε πως «μπορεί να είχε κάποιο ταξίδι ή να πάει στο κομμωτήριο». Η αρχηγός του Κινήματος Αλλαγής απάντησε, κάνοντας λόγο για «παπαγάλους με ονοματεπώνυμο».

Ο Πρετεντέρης ωστόσο, υπέπεσε στο ίδιο… σφάλμα δεύτερη φορα.

Τι ακριβώς συνέβη;

Στη σημερινή του εκπομπή (26/5) καταπιάστηκε με την Εφη Αχτσιόγλου. Και ότι «καλό το μίνι της Αχτσιόγλου, αλλά, δεν μπορώ να πω, και το περιεχόμενο καλό είναι» είπε, ευθαρσώς, για τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως καταλαβαίνει εύκολα κανείς, οι αντιδράσεις ήταν κάτι παραπάνω από έντονες…

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.