Το «ρεπορτάζ» -ντροπή για τον Ανδρέα Βγενόπουλο που ξεπέρασε κάθε όριο

Το «ρεπορτάζ» -ντροπή για τον Ανδρέα Βγενόπουλο που ξεπέρασε κάθε όριο

Δεν υπάρχουν λόγια

Το γεγονός ότι έφτασαν στο σημείο να ασχοληθούν με αυτό τα Ελληνικά Hoaxes για να καταρρίψουν τους… ισχυρισμούς του συντάκτη, δείχνει το μέγεθος της ανηθικότητας των εμπνευστών του.

Τι είχε συμβεί; Τις τελευταίες μέρες κατέκλυσαν το διαδίκτυο δημοσιεύματα που δήθεν αποκάλυπταν τη σκευωρία. Ότι δηλαδή ο Ανδρέας Βγενόπουλος ήταν ζωντανός, κρυβόταν στη Βραζιλία και μάλιστα χρειάστηκε να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο επειδή βρέθηκε θετικός στον covid-19.

Μάλιστα το…ρεπορτάζ είχε και αποκλειστικές φωτογραφίες από την μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Φυσικά δεν χρειαζόταν ιδιαίτερο ψάξιμο για να καταλάβει κανείς ότι τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα, είχαν πληροφορίες που ο συντάκτης έβγαλε από το μυαλό του.

Σύμφωνα και με την έρευνα των Ελληνικών Hoaxes οι φωτογραφίες-ντοκουμέντο που παρουσιάζονταν στο θέμα και υποτίθεται ότι έδειχναν τον Ανδρέα Βγενόπουλο αποδείχτηκε ότι ήταν παλιές και άσχετες.

Η πρώτη ήταν φωτογραφία του 2015 από τη Βραζιλία και η δεύτερη (που έδειχνε έναν ασθενή στο κρεβάτι) ήταν από νοσοκομείο της Κίνας (!!!).

Και όμως ζούμε στη χώρα που πολλοί πόσταραν το συγκεκριμένο «ρεπορτάζ» πιστεύοντας ότι οι «αποκαλύψεις» του ήταν αληθινές. Και μη χειρότερα…

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.