Δεν ξανάγινε: Ο πρώτος αγώνας της Premier League με κόσμο από τηλεδιάσκεψη

Δεν ξανάγινε: Ο πρώτος αγώνας της Premier League με κόσμο από τηλεδιάσκεψη

Η τεχνολογία στην υπηρεσία της ομάδας του Λονδίνου.

Την ώρα που όλες οι ομάδες στα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα που ξαναξεκινούν ψάχνουν να βρουν τη λύση για να έχουν τη βοήθεια των φιλάθλων τους ή έστω να μην παίζουν σε άδεια γήπεδα οι λύσεις που εμφανίζονται είναι από αστείες έως τραβηγμένες από τα μαλλιά.

Ιδέες όπως κούκλες στα καθίσματα ή χάρτινα ομοιώματα ανθρώπων μάλλον δε θα βελτιώσουν την αίσθηση του να παίζεις σε γεμάτο γήπεδο. Η ιδέα όμως των ανθρώπων της Γουέστ Χαμ είναι ίσως η καλύτερη και θα εξασφαλίσει μέσω της τεχνολογίας την παρακολούθηση «ζωντανά» μερικών χιλιάδων ανθρώπων.

Οι άνθρωποι της ομάδας του Λονδίνου, με τους πολύ φανατικούς θεατές, συζητούν με μερίδα από αυτών ώστε να συμφωνήσουν μερικές χιλιάδες εξ αυτών να φαίνονται μέσο τηλεδιάσκεψης στις γιγαντοοθόνες του γηπέδου. Η νέα τεχνολογία του συστήματος Zoom επιτρέπει μέχρι και χίλια άτομα να συνδέονται και να επικοινωνούν συγχρόνως.

Δεδομένου ότι η Γουέστ Χαμ έχει δύο μεγάλα μάτριξ στο γήπεδο, θα μπορούν μέχρι 2.000 άτομα να βλέπουν την ομάδα τους και οι αντιδράσεις τους να φαίνονται στις γιγαντοοθόνες σαν να ήταν μέσα στο γήπεδο.

Η ομάδα του Λονδίνου παλεύει για τη σωτηρία της στην Premier League και η ύπαρξη ακόμα και αυτών των 2000 θεατών θα βοηθούσε πολύ περισσότερο από το να παίζει σε ένα άδειο και αθόρυβο γήπεδο.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.