Επίθεση με βιτριόλι: Το δεύτερο σενάριο που εξετάζουν οι αρχές για τη μαυροφορεμένη γυναίκα

Επίθεση με βιτριόλι: Το ακραίο σενάριο που εξετάζει η αστυνομία με υπόδειξη της 34χρονης

Τι εξετάζουν οι Αρχές.

Διάφορα σενάρια εξετάζουν οι Αρχές για την επίθεση με βιτριόλι που έγινε πριν λίγα 24ωρα στην Καλλιθέα. Μία μαυροφορεμένη γυναίκα επιτέθηκε με το οξύ σε μία 34χρονη που εργαζόταν σε ασφαλιστική εταιρεία.

Η άτυχη γυναίκα σύμφωνα με πληροφορίες έχει χάσει το ένα της μάτι. Στην πρώτη της κατάθεση η 34χρονη ανέφερε ότι δεν μπορούσε να φανταστεί κάποιον από το περιβάλλον της που θα ήθελε το κακό της ή να έχει δεχθεί κάποιο απειλητικό μήνυμα.

Όπως αναφέρει το protothema.gr ένα δεύτερο σενάριο που δεν αποκλείουν οι αστυνομικοί είναι η μυστηριώδης μασκοφόρος με τα μαύρα ρούχα να μην έδρασε μόνη της αλλά να είχε τη βοήθεια ενός δεύτερου προσώπου το οποίο αμέσως μετά τη φρικτή επίθεση με το βιτριόλι στο πρόσωπο της 34χρονης Ιωάννας την εξαφάνισε.

Για τον λόγο αυτό ερευνούν και κάμερες από διπλανά τετράγωνα που δείχνουν αυτοκίνητα να απομακρύνονται στην προσπάθεια να εντοπίσουν το ύποπτο όχημα και το δρομολόγιο διαφυγής. Όμως, όπως λενε οι αστυνομικοί, αυτή είναι μια ιδιαίτερα χρονοβόρα διαδικασία.

Οι Αρχές εξετάζουν και το κινητό του θύματος αναζητώντας κάποιο στοιχείο στις κλήσεις ή τις φωτογραφίες που θα μπορούσαν να λύσουν το μυστήριο της επίθεσης. Παράλληλα γίνεται έρευνα και στα social media του θύματος προκειμένου να βρουν την άκρη του νήματος.

Σε αυτή τη φάση δεν μπορεί να γίνει άρση τηλεφωνικού απορρήτου για να έχουν απόλυτη εικόνα όλων των κινήσεων καθώς οι διώξεις αφορούν βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη που δεν δικαιολογούν άρση του απορρήτου.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.