Ο Κρητικός ραδιοφωνικός παραγωγός που σαρώνει στο Tik Tok! (videos)

Γνωρίστε τον Βαγγέλη Πιπίου
Ο Κρητικός ραδιοφωνικός παραγωγός που σαρώνει στο Tik Tok! (videos)

Το Tik Tok, θέλαμε – δε θέλαμε, το μάθαμε. Πρόκειται για μια εφαρμογή για κινητά, όπου οποιοσδήποτε μπορεί να δημιουργήσει μικρά videos όπου δείχνει το ταλέντο του στο τραγούδι ή στο performance – και φυσικά να τα μοιραστεί με άλλους. όπως σε οποιοδήποτε κοινωνικό δίκτυο. Είναι κινέζικο, δεν μας ήρθε από εκεί μόνο ο κορωνοϊός…

Τα βιντεάκια κυρίως μουσικά ή χιουμοριστικά και διαρκούν από 3-15 δευτερόλεπτα και από video σε λούπα από 30-60 δευτερόλεπτα. Ήδη στην Ασία και στην Αμερική κάνει πάταγο και αρχίζει να γιγαντώνεται και στην Ευρώπη.

Αρκετοί Έλληνες μπήκαν ήδη στο νέο app και ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός Βαγγέλης Πιπίου έχει εξελίξει πλέον το Tik Tok σε… alter ego του.

Ο 36χρονος Κρητικός κάνει καθημερινά εκπομπή στο Up 92,9, 17:00 με 19:00, με ανεβασμένη διάθεση και πολλές ενότητες: ζώδια, ταινίες, διατροφή, βιβλία και άλλα. Σπούδασε διαιτολόγος αλλά έψαχνε να κάνει το χόμπι του, επάγγελμα, και να είχε να κάνει και με τη μουσική, που ο ίδιος λατρεύει.

Κι ακολούθησε το Tik  Tok, με το οποίο (ως λέει) η ώρα του έγινε πιο δημιουργική εν μέσω καραντίνας ελέω πανδημίας. Και ανεβάζει διαρκώς βίντεο, διαφορετικά και εμπνευσμένα. Ως βλέπετε… Εξ ου και έφτασε ήδη σχεδόν τους 8.000 followers!

@vang_pi

#tik_tok_fun #revolution🇬🇷group #vangelispipiou #anitapania

♬ πρωτότυπος ήχος – stavros_vellidis

@vang_pi

😂😂😂 #ντουέτο με @jasonderulo #vangelispipiou

♬ original sound – jasonderulo

@vang_pi

12… ντουέτο με @kleopatrakouroupi #vangelispipiou #revolution🇬🇷group #foryou

♬ Δώδεκα Αν μου τηλεφωνούσες – kleopatrakouroupi

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ