Επίθεση με βιτριόλι: Το ακραίο σενάριο που εξετάζει η αστυνομία με υπόδειξη της 34χρονης

Επίθεση με βιτριόλι: Το ακραίο σενάριο που εξετάζει η αστυνομία με υπόδειξη της 34χρονης

Μια υπόθεση που δεν την χωράει ανθρώπινος νους.

Σοκ στην ελληνική κοινωνία έχει προκαλέσει η είδηση της επίθεσης με βιτριόλι σε μία 34χρονη γυναίκα. Η επίθεση συνέβη νωρίς το πρωί ενώ η άτυχη γυναίκα έχασε το μάτι της.

Η κοπέλα που έπεσε θύμα της επίθεσης είναι σε κατάσταση σοκ. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα ethnos.gr η 33χρονη είπε στους αστυνομικούς ότι η επίθεση έγινε από γυναίκα που φορούσε σκούρα ρούχα και μάσκα στο πρόσωπο.

Η άτυχη γυναίκα περιέγραψε με λίγα λόγια πως έγινε η επίθεση. Όπως είπε, η δράστις την αιφνιδίασε, καθώς πετάχτηκε ξαφνικά μπροστά της, καθώς εκείνη πήγαινε προς το ασανσέρ με προορισμό τα γραφεία της ασφαλιστικής εταιρίας όπου εργάζεται.

Το θύμα είπε στις Αρχές ότι δεν γνώριζε την γυναίκα που της επιτέθηκε. Μάλιστα επεσήμανε ότι δεν μπορούσε να πάει το μυαλό αν κάποια ήθελε το κακό της ενώ δεν μπορούσε να καταλάβει για ποιο λόγο έγινε επίθεση εναντίον της αφήνοντας να εννοηθεί ότι ήταν μάλλον τυχαία.

Το έργο των αρχών δυσχεραίνει το γεγονός ότι δεν υπάρχουν βίντεο μέσα από το κτίριο όπου έγινε η επίθεση. Η 34χρονη έφτασε το πρωί της Τετάρτης στη δουλειά της στην οδό Θησέως, μπήκε στο κτίριο και κατευθύνθηκε προς το ασανσέρ με προορισμό τα γραφεία της εταιρίας της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μόλις πλησίασε το ασανσέρ, ξαφνικά εμφανίστηκε από τις σκάλες που οδηγούν στο υπόγειο η δράστιδα και της έριξε βιτριόλι στο πρόσωπο. Οι Αρχές προσπαθούν να συλλέξουν πληροφορίες αλλά και οπτικό υλικό από το εξωτερικό του κτιρίου αλλά το έργο τους είναι εξαιρετικά δύσκολο.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.