Αγριος, τελικά, ο «εμφύλιος» στον ΣΥΡΙΖΑ…

Αγριος, τελικά, ο «εμφύλιος» στον ΣΥΡΙΖΑ…

Ποιες οι… αντιμαχόμενες ομάδες;

Από τη μια ο Πάνος Σκουρλέτης, από την άλλη ο Κώστας Βαξεβάνης και στο βάθος… ο Αλέξης Τσίπρας. Και μπορεί ο τέως πρωθυπουργός και αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ να προσπάθησε, μιλώντας σε μέλη του iSYRIZA, να ρίξει τους τόνους, η αλήθεια είναι πως στην αξιωματική αντιπολίτευση το κλίμα βράζει.

Δεν ήταν τυχαίο που ο Σκουρλέτης αποκάλεσε ως «αυριανιστή και νεοαυριανιστή» τον εκδότη της εφημερίδας «Documento», λέγοντας ότι ο ίδιος όσο και ο χώρος του (δηλαδή η Αριστερά) έχουν… αντισώματα σε αυτά.

Ο Βαξεβάνης, μαζί με τον Νίκο Παππά, τη Ρένα Δούρου και τον Χρήστο Σπίρτζη, ήτοι κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, είχαν εμφανιστεί πρόσφατα στα γενέθλια του Παύλου Πολάκη, στέλνοντας μήνυμα προς την… απέναντι πλευρά.

Η αλήθεια είναι ότι ο Τσίπρας έχει διαλέξει πλευρά: τους εν λόγω. Και η αλήθεια είναι επίσης πως χρεώνει στον Σκουρλέτη την αποτυχία του ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές με την επιλογή υποψηφίων και την άρνηση συνεργασιών σε δήμους ή περιφέρειες όπου το κόμμα δεν είχε ελπίδα εκλογής υποψηφίου. Από τότε βράζει το κλίμα και η χύτρα ήδη στάζει…

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.