Ξαναεξαφανίστηκε: Νέες φήμες για τον θάνατο του Κιμ Γιονγκ Ουν

Το μυστήριο λύθηκε: Δείτε πού βρίσκεται ο Κιμ την ώρα που όλοι τον θεωρούν νεκρό

Οι κινήσεις που προδίδουν ότι κάτι συνταρακτικό έχει συμβεί.

Για δεύτερη φορά μέσα στον τελευταίο ενάμιση μήνα ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας εξαφανίζεται για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα μεγαλώνοντας τις φήμες για την πορεία της υγείας του, οι οποίες φτάνουν μέχρι την υπόθεση ότι είναι νεκρός.

Μετά την εξαφάνισή του για εβδομάδες μέσα στον Απρίλιο, ο Κιμ Γιονγκ Ουν εμφανίστηκε στα εγκαίνια εργοστασίου λιπασμάτων την πρωτομαγιά, στα οποία τα Μέσα της χώρας ανέφεραν ότι έκοψε την κόκκινη κορδέλα. Η μη ύπαρξη όμως βίντεο από την εκδήλωση, παρά μόνο φωτογραφίας άναψαν ξανά τις θεωρίες συνωμοσίας για τη χρήση από το καθεστώς σωσία στη θέση του ηγέτη της Β. Κορέας.

Δεκαεπτά ημέρες μετά ο Κιμ παραμένει άφαντος και κάποιες κινήσεις στην πρωτεύουσα της χώρας δείχνουν ότι κάτι περίεργο συμβαίνει. Τα δύο μεγάλα πορτραίτα του παππού και του πατέρα του Κιμ Γιονγκ Ουν μεταφέρθηκαν από την πλατεία που φέρει το όνομα του πατέρα του Κιν Γιονγκ Ιλ. Παράλληλα η εξέδρα στην οποία ανέβαινε ο ηγέτης της χώρας γκρεμίστηκε.

Ειδικοί σε θέματα Βόρειας Κορέας δημοσιογράφοι υποθέτουν ότι ο μόνος λόγος για να μετακινηθούν τα δύο πορτραίτα είναι να ετοιμάζεται χώρος για ένα τρίτο πορτραίτο, που θα σήμαινε ότι ο Κιμ Γιονγκ Ουν είναι νεκρός.

Από την ίδια πλατεία απομακρύνθηκε το άγαλμα του παππού και ιδρυτή του καθεστώτος, Κιμ Ιλ Σουνγκ. Τι σημαίνουν όλες αυτές οι κινήσεις και η εξαφάνιση του Κιμ Γιονγκ Ουν; Οι επόμενες εβδομάδες θα δείξουν, καθώς μέχρι στιγμής η Δύση έχει αρκετές φορές διαψευστεί στις φήμες που διακινεί για τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.