To αναπάντεχο tweet του Άρη Πορτοσάλτε που ασκεί κριτική… με το γάντι στον Μπακογιάννη

To αναπάντεχο tweet του Άρη Πορτοσάλτε που ασκεί κριτική... με το γάντι στον Μπακογιάννη

Τι έγραψε ο δημοσιογράφος για τα χτεσινά εγκαίνια της πλατείας Ομονοίας.

H χτεσινή εκδήλωση για τα εγκαίνια του νέου σιντριβανιού της Ομόνοιας έγινε με τον δήμαρχο της Αθήνας, Κώστα Μπακογιάννη, να δίνει το παρών ανάμεσα σε εκατοντάδες κόσμου που μαζεύτηκε για να δει την παράδοση της νέας πλατείας στο κοινό.

Από τις πρώτες εικόνες της εκδήλωσης έγινε εμφανές ότι δεν υπήρχαν μέτρα για να κρατάει ο κόσμος αποστάσεις ασφαλείας, λίγες ημέρες μετά από αντίστοιχες εικόνες σε πλατείες της Αγίας Παρασκευής και της Κυψέλης που συνοδεύτηκαν με αστυνομική καταστολή και απομάκρυνση των παρευρισκομένων.

Ο Κώστας Μπακογιάννης δήλωσε σήμερα «Κάναμε λάθος. Κάναμε ένα πολύ μεγάλο λάθος γιατί δεν προβλέψαμε ότι όταν ανοίγει η νέα Ομόνοια, όταν περνούν χιλιάδες Αθηναίοι κάθε μέρα, είναι λογικό να μαζευτεί αυθόρμητα πολύς κόσμος».

Πιο ενδιαφέρον όμως έχει η σπάνια κριτική προς στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, ακόμα και στην τοπική αυτοδιοίκηση, από τον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ Άρη Πορτοσάλτε, ο οποίος από το Twitter έστειλε το δικό του μήνυμα, έστω και χρειάστηκε να πει πρώτα συγχαρητήρια για κάτι που ο ίδιος ο δήμαρχος παραδέχτηκε ότι ήταν λάθος.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.